Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Fidesz: a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi a külföldi Soros-zsoldosokat az erőszakos Soros-tüntetésekre, illetve Soros

Továbbá fontos megjegyezni, hogy Soros György is Soros.

Az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a „bevándorláspárti Soros-hálózat” szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten – mesélte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján, és egy tanárbácsis magyarázóvideó is készült minderről a Facebookra:

Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából

Az elmúlt két nap eseményeiből egyértelműen látszik, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten. Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció.Minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt.Magyarország nem kér a Soros-hálózat erőszakos provokációjából.

Posted by Fidesz on Friday, December 14, 2018

„Nekik egy a lényeg: a balhé és a provokáció, semmit sem tisztelnek, számukra semmi sem szent. Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket”

– értékelte az eseményeket a kormánypárti politikus.

Hidvéghi Balázs szerint ezeken a tüntetéseken ugyanaz az 1000-1500 ember vesz részt, akiket a „Soros-hálózat” korábbi politikai rendezvényein már láthattak. Rámutatott: a csütörtöki tüntetés egyik szervezője Pósfai István volt, aki a „Soros-egyetem” melletti demonstrációkat is szervezte, de olyan ismert „Soros-aktivistákat” is láthattak a rendbontók között, mint Gulyás Márton vagy Fekete-Győr András,

sőt, az is kiderült, hogy „külföldi Soros-zsoldosok” is vannak a randalírozók között.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a „Soros-hálózat” a „tőlük már jól ismert erőszakos eszközöket veti be”, és csak ürügyet kerestek ahhoz, hogy politikai balhét csináljanak és megrendelésre rossz hírét keltsék Magyarországnak.

„Törnek-zúznak az utcákon, és azért provokálják a rendőrséget, hogy le tudják járatni hazánkat. Láthatóan a Soros-hálózat semmit sem tisztel: sem a magyar emberek döntését, sem a törvényeket, sem a rendőröket.”

Hangsúlyozta: a törvényeket mindenkinek be kell tartani, de ők nem tartják be, és nem tisztelik a közös értékeinket sem, ezért alkalmaznak fizikai erőszakot és ezért skandálták azt a Parlament előtt, hogy „ég a fenyő, ég a rendőr”.

Hidvéghi Balázs úgy tudja, a magyar emberek nem kérnek ebből, minden jóérzésű magyar ember döbbenten áll az utcai erőszak és a tiszteletlenség előtt. Szerinte a magyarok elutasítják azt, hogy „magukból kivetkőzött Soros-aktivisták” fel akarják gyújtani az ország karácsonyfáját, és hogy összetörik azokat a szánkókat, amiket szegény gyerekek kaptak volna meg karácsonyi ajándékként.

:'(((((((((((((((((((

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban