Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

OKF: negyven közúti balesethez hívták a tűzoltókat

Rendőrök helyszínelnek Bács-Kiskun megyében, az 52-es főútról Kerekegyházára vezetõ úton, ahol kisteherautó személygépkocsi ütközött 2018. december 14-én. A balesetben egy ember meghalt.
Rendőrök helyszínelnek Bács-Kiskun megyében, az 52-es főútról Kerekegyházára vezetõ úton, ahol kisteherautó személygépkocsi ütközött 2018. december 14-én. A balesetben egy ember meghalt. Fotó: MTI/Donka Ferenc

A havazás miatt péntek délután óta 40 közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat, egy ember meghalt, többen megsérültek – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szombat reggel.

Leggyakrabban az útról lesodródott, árokba csúszott, összeütközött járművekhez riasztották a tűzoltókat.

Halálos baleset csak Kerekegyházánál történt, ahol egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze péntek este.

A meteorológiai előrejelzések szerint akár 15-20 centiméter friss hó is hullhat, ezért a katasztrófavédelem arra kéri a gépjárművezetőket, hogy csak a téli időjárásra megfelelően felkészített gépjárművel induljanak útnak. Azt is kérték, senki ne induljon el nyári gumival, és tankoljanak a szokásosnál többet.

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője azt közölte, hogy a havazás elsősorban az ország déli részének mellékúthálózatán jelenthet nagyobb problémát.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!