Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Belföld

Már halottgyalázással is vádolja a kormánymédia Magyar Pétert

Nagyon együtt van a rendőrség és a Fidesz, ha tüntetők ellen kell hergelni

RövidenRöviden
Az Országház előtti Kossuth Lajos téren tartott kormányellenes tüntetés résztvevői 2018. december 14-én.
Az Országház előtti Kossuth Lajos téren tartott kormányellenes tüntetés résztvevői 2018. december 14-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

16 óra 43 perckor tette közzé az MTI a hírt, miszerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte velük: több olyan személyt is őrizetbe vettek az elmúlt napok kormányellenes tüntetései során, akiknek korábban meggyűlt már a bajuk a törvényekkel.

A BRFK-nál valamiért azt is fontosnak tartották kigyűjteni, hogy az előállítottak között kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény, jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés, garázdaság, csoportos garázdaság, lopás és rongálás miatt elítélt ember is található.

Szombat délután vagyunk, mégis mindössze 9 perc kellett a Fidesznek, hogy lecsapja a rendőrség által feldobott labdát, és 16 óra 52 perckor már kész, kiküldött sajtóközleménye volt a pártnak arról, hogy

egyre nyilvánvalóbb, hogy bűnözői körök is részesei „a bevándorláspárti Soros-hálózat által szervezett utcai zavargásoknak”,

majd elismételték a BRFK leckéjét, miszerint „a Budapest utcáin randalírozó agresszív és erőszakos vandálok” között „drogost, autótolvajokat, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket” is találtak.

Még azt lenne érdemes megnézni, hogy a propagandamédia hány másodpercen belül csatlakozott rá a rendőrség-Fidesz teammunkára, szerteszét interpretálva az olvasóiknak, hogy nincs itt semmi látnivaló, csupán „Soros bűnözői körei” óbégatnak az utcákon, a rendes emberek örülnek a túlórának, a fideszes különbíróságoknak, üdvözlik a korrupciót, mindenük a stadion és ha mennének is tüntetni, legfeljebb kisvasúttal, a Békemenetre.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Magyar Péter tüntetést hirdetett estére

Mi történt? Bencsik Andrásék durván beleszálltak az ajnározott Petőfi-filmbe: „minden vonatkozásban rossz lett”

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz