Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Kereszténygyűlöletet és Soros-kitartottakat látott Gulyás Gergely a szerdai tüntetésen

Valami rettenetesen összeakadhatott a Miniszterelnökséget vezető miniszter fejében.

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 13-án.
Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 13-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Sejthető volt, hogy kormányoldalról meredekebbnél meredekebb magyarázatok érkeznek majd a szerdai tüntetésre. Kocsis Máté már aznap liberális anarchistázott és huligánozott, de az igazi megszakértésre csütörtökig kellett várni.

Gulyás Gergely a Kormányinfón segített a történtek értelmezésében azoknak, akik egy vödörrel a fejükön, egy szatyorban élnek, és semmi kapcsolatuk nincs a valósággal.

Gulyás a 444 szerint arról beszélt, a tüntetés jogszerűtlen volt, és „Soros György szervezeteinek kitartottjai szép számmal vettek részt rajta”. Aztán rakétafokozatba kapcsolt:

„Az a nyílt kereszténygyűlölet, és az a karácsony ünnepével való megvetés és gyűlölet, ami a megnyilvánulásaikból kiviláglott, attól Isten óvja Magyarországot”.

A miniszter azt is elmondta, a Parlamentben azért álltak Orbán Viktor mögé a TEK-esek, mert az ellenzéki képviselők

fizikailag inzultálták a miniszterelnököt.

De Orbán természetesen egy percig sem félt.