Félelmetes oltást kapott a KDNP-től az ellenzék

A Fidesz mellén csüngő törpepárt pedagógiai célzatú ledorongolásától remeg most az internet.

Bár azt hittük, azzal, hogy Semjén Zsolt szolidárisan odaállt Orbán Viktor mellé, mikor hirtelen megnőtt az egy négyzetméterre jutó ellenzéki képviselők – velük párhuzamosan pedig a testőrség – száma a miniszterelnök körül, ki is merült a KDNP mai szereplése, de tévedtünk.

A mikropárt olyan közleményt juttatott el az MTI-hez, melyhez vétek hozzányúlni, így változtatás nélkül közöljük:

„Szégyenletes események helyszíne volt ma a parlamenti szavazás ideje alatt az Országház.

A politikailag erőtlen ellenzék fizikailag próbálta megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját. Az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában.

Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését. Talán, ha komolyan vennék munkájukat, többet is elérhetnének. Tetteikkel most is önmagukat minősítették.”

Azaz miután szakszervezeti tiltakozás dacára, az ellenzéki módosítók lesöprését követően izomból átnyomták a parlamenten a rabszolgatörvényt, a KDNP szerint az ellenzéknek magába kell néznie.

Kapcsolódó hírek