Baleset

Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Komáromban

Belföld

Magyar Péter megint leleplezéssel fenyegetőzik

Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Új kisvasutat adtak át az olaszországi Gyöngyössolymoson

Átadták a Mátravasút Gyöngyöst Gyöngyössolymossal összekötő szakaszát pénteken. A 6,6 kilométeres szakaszhoz akkora átadást rendeztek, hogy a csattogó ollók rengetegében a nemzetiszínű szalagok is fejreálltak:

Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Nyilasné Nádudvari Zsuzsanna, Gyöngyössolymos polgármestere, Hiesz György, Gyöngyös polgármestere, Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos, Bitay Márton Örs, az Agrárminisztérium földügyekért felelõs államtitkára és Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója (b-j) a Mátravasút felújított pályaszakaszának átadásán Gyöngyössolymoson 2018. november 30-án.

Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Nyilasné Nádudvari Zsuzsanna, Gyöngyössolymos polgármestere, Hiesz György, Gyöngyös polgármestere, Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos, Bitay Márton Örs, az Agrárminisztérium földügyekért felelõs államtitkára és Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója (b-j) a Mátravasút felújított pályaszakaszának átadásán Gyöngyössolymoson 2018. november 30-án.Fotó: MTI/Komka Péter

A szárnyvonal felújítása egyébként 445 millió forint támogatással valósult meg, és Bitay Márton, az Agrárminisztérium földügyekért felelős államtitkára szerint összesen 10 milliárd forinttal támogatják adófizetői pénzek az országban a kisvasutak rekonstrukcióját.

Révész Máriusz, az „aktív Magyarországért felelős kormánybiztos” az átadón arról beszélt, a tervezett mátrai turisztikai fejlesztések között egy Kékestetőre vezető kabinos felvonó megépítéséről és Szurdokpüspöki környékén kerékpáros pálya kialakításáról is szó van.

Ez is érdekelhet:
Még az ívek kézbesítése sem fejeződött be, de a kormány szerint már most siker a nemzeti konzultáció

Kapcsolódó hírek

Hidegfront érkezik, már látszik, mikor enyhülhet a hőség

Nyomoz a rendőrség, szexuális erőszak történhetett az RTL műsorában, a csatorna megpróbálta elhallgatni

Egy pillanatra álljunk most meg, Révész Máriusz kijelölte egy bicikliverseny célvonalát

Keskeny lett a bicikliút, nem fértek rá a fideszes átadó-méltóságok

Révész Máriusz: húsz nyaralóhajót vásárolt a Mahart

227 milliót adott síterep-fejlesztésre a kormány

Figyelem, lopnak: 4,3 milliárdból épül madárszínház a Hortobágyon

Révész szerint azért mennek Ausztriába a magyarok, mert itthon nem túlórázhatnak eleget

Az iskolázatlanok és az idősek tartják hatalomban a Fideszt