Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Új kisvasutat adtak át az olaszországi Gyöngyössolymoson

RövidenRöviden

Átadták a Mátravasút Gyöngyöst Gyöngyössolymossal összekötő szakaszát pénteken. A 6,6 kilométeres szakaszhoz akkora átadást rendeztek, hogy a csattogó ollók rengetegében a nemzetiszínű szalagok is fejreálltak:

Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Nyilasné Nádudvari Zsuzsanna, Gyöngyössolymos polgármestere, Hiesz György, Gyöngyös polgármestere, Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos, Bitay Márton Örs, az Agrárminisztérium földügyekért felelõs államtitkára és Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója (b-j) a Mátravasút felújított pályaszakaszának átadásán Gyöngyössolymoson 2018. november 30-án.

Horváth László, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Nyilasné Nádudvari Zsuzsanna, Gyöngyössolymos polgármestere, Hiesz György, Gyöngyös polgármestere, Révész Máriusz, az aktív Magyarországért felelõs kormánybiztos, Bitay Márton Örs, az Agrárminisztérium földügyekért felelõs államtitkára és Jung László, az Egererdő Zrt. vezérigazgatója (b-j) a Mátravasút felújított pályaszakaszának átadásán Gyöngyössolymoson 2018. november 30-án.Fotó: MTI/Komka Péter

A szárnyvonal felújítása egyébként 445 millió forint támogatással valósult meg, és Bitay Márton, az Agrárminisztérium földügyekért felelős államtitkára szerint összesen 10 milliárd forinttal támogatják adófizetői pénzek az országban a kisvasutak rekonstrukcióját.

Révész Máriusz, az „aktív Magyarországért felelős kormánybiztos” az átadón arról beszélt, a tervezett mátrai turisztikai fejlesztések között egy Kékestetőre vezető kabinos felvonó megépítéséről és Szurdokpüspöki környékén kerékpáros pálya kialakításáról is szó van.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Keskeny lett a bicikliút, nem fértek rá a fideszes átadó-méltóságok

Egy pillanatra álljunk most meg, Révész Máriusz kijelölte egy bicikliverseny célvonalát

227 milliót adott síterep-fejlesztésre a kormány

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter