Belföld

Tudják fokozni: presbiterré választotta K. Endrét a Bicskei Református Egyházközség a szabadulása után

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Belföld

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Kiderült, miért tört ki a balhé a metróban, amikor a paprikaspray is előkerült

RövidenRöviden

Órákig nem járt a 2-es metró szombaton az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között, miután valaki paprikasprayt fújt be az egyik szerelvénybe.

A Blikk most azt írja, egy járókelő a zenei választás miatt orrolt meg a Keleti pályaudvar aluljárójában játszó hegedűsre, összevitatkoztak, majd a zenész vitapartnere után fújt, amikor az beszállt a metrókocsiba.

A Blikk információi szerint a hegedűs évek óta a Keletinél szokott játszani, most azonban komoly szócsatába keveredett hallgatóságával.

Elkezdett egy nagyon szomorú, már-már temetési hangulatot idéző nótát húzni. Szokatlan volt, mert inkább ismertebb filmzenéket lehetett tőle hallani. Ez nem tetszett egy asszonynak, aki oda is lépett hozzá, majd vagy félórán át üvöltöztek egymással. Kicsivel később még két férfi csatlakozott a nőhöz. Egyikük aztán megindult a metró felé, a zenész pedig követte, úgy folytatták a vitát

– mesélte a lapnak egy boltos, aki végignézte a jelenetet, aminek a vége már ismert: a szétfújt paprikaspraytől húszan rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, és a metró órákra leállt.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Elvágta a torkát egy férfi a metróalagútban Budapesten, a Blaha Lujza térnél

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Beszorult egy ember lába a metrószerelvény és a peron közé az Astoriánál

Elgázolt valakit a 2-es metró a Pillangó utcai megállónál

Füstölt a 2-es metró

Mohabűnözés Szerencsen: 1,3 millió forint értékű, engedély nélkül szedett mohát találtak egy teherautóban