Kiderült, miért tört ki a balhé a metróban, amikor a paprikaspray is előkerült

Órákig nem járt a 2-es metró szombaton az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között, miután valaki paprikasprayt fújt be az egyik szerelvénybe.

A Blikk most azt írja, egy járókelő a zenei választás miatt orrolt meg a Keleti pályaudvar aluljárójában játszó hegedűsre, összevitatkoztak, majd a zenész vitapartnere után fújt, amikor az beszállt a metrókocsiba.

A Blikk információi szerint a hegedűs évek óta a Keletinél szokott játszani, most azonban komoly szócsatába keveredett hallgatóságával.

Elkezdett egy nagyon szomorú, már-már temetési hangulatot idéző nótát húzni. Szokatlan volt, mert inkább ismertebb filmzenéket lehetett tőle hallani. Ez nem tetszett egy asszonynak, aki oda is lépett hozzá, majd vagy félórán át üvöltöztek egymással. Kicsivel később még két férfi csatlakozott a nőhöz. Egyikük aztán megindult a metró felé, a zenész pedig követte, úgy folytatták a vitát

– mesélte a lapnak egy boltos, aki végignézte a jelenetet, aminek a vége már ismert: a szétfújt paprikaspraytől húszan rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, és a metró órákra leállt.

Kapcsolódó hírek