Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Paprikasprayt fújtak szét a 2-es metró kocsijában, többen rosszul lettek

Egy szóváltást követően kerülhetett elő a paprikaspray, egy másik utas pedig gázszivárgást feltételezve húzhatta meg a vészféket.

Harta ViktorHarta Viktor
Mentõk dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, a szerelvényt vészfékkel állították meg.
Mentõk dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én. Többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni, a szerelvényt vészfékkel állították meg. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között, miután valaki paprikasprayt fújt ki az egyik szerelvényben, többen rosszul lettek, az utasokat emiatt ki kellett menekíteni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton.

13 óra körül fújta ki az egy utas a paprikasprayt. A szerelvény a vészfék meghúzása miatt állt meg, az eddig megjelent hírekkel ellentétben sem tűzeset, sem gázszivárgás nem történt.

– írta a BKK, és hozzátették: a műszaki mentés jelenleg is tart, a mentők szükség esetén a Puskás Ferenc Stadion állomásnál ideiglenes mentősátorban látják el az utasokat.

Korábban arról tájékoztattak, hogy műszaki okok miatt nem jár a metró. A mentési munkák befejezéséig pótlóbusz jár az M2-es metró helyett a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között.

Mentők dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én.

Mentők dolgoznak a 2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomásánál, miután valaki paprikaspray-t fújt ki az egyik szerelvényben 2018. november 24-én.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese elmondta, hogy

a Stadionok és a Keleti pályaudvar metróállomások között megállt szerelvény utasainak a felszínre juttatásához kérték a segítségüket. A katasztrófavédelem nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, az összes utast sikerült kihozni a metróból.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója hat mentőautót látott a helyszínen. A mentők részben az állomás előtt vizsgálták az utasokat.

Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI kérdésére elmondta, hogy a paprikaspray egy szóváltást követően kerülhetett elő, egy másik utas pedig gázszivárgást feltételezve húzhatta meg a vészféket. A rendőrség ismeretlen tettes ellen, garázdaság miatt nyomoz – közölte.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Mohabűnözés Szerencsen: 1,3 millió forint értékű, engedély nélkül szedett mohát találtak egy teherautóban

Beszorult egy ember lába a metrószerelvény és a peron közé az Astoriánál

Füstölt a 2-es metró

Elgázolt valakit a 2-es metró a Pillangó utcai megállónál

Elvágta a torkát egy férfi a metróalagútban Budapesten, a Blaha Lujza térnél

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten