Mocskolódva támadt le egy CEU-tüntetésre tartó házaspárt egy férfi a 4-es metrón

„Milyen táblával jöttél ki, te gyökér?” – szegezte a kérdést Alexandrának a kemény legény, aki nem állt meg a verbális inzultusnál.

Hangosan szidni kezdett egy házaspárt egy férfi a 4-es metrón, miután meglátta, hogy transzparens van náluk, és összerakta, hogy a szombati, CEU-tüntetésre igyekezhetnek – írta a 444, az esetről készült felvételt eredetileg Tabajdi Péter, a Momentum politikusa osztotta meg.

Alexandrába és férjébe nem sokkal azután kötött bele a férfi, hogy a pár felszállt a járműre. A férfi először hangosan szidta őket, majd mikor Alexandra elkezdte a jelenetet videóra venni, kétszer is megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefont.

„Azt hitte, hogy egyetemisták vagyunk, de amikor a férjem mondta, hogy 8 éve dolgozik, nem hogy megnyugodott, hanem újra megpróbált a férjemen át közelebb férkőzni. Akkor kezdtem el videózni. Valahogy a tábla miatt egy kategóriát rendelt hozzánk, nem érdekelték a részletek”

– idézte a nő szavait a cikk.

A támadó a férjről is markáns véleményt alkotott:

szerinte a férfi genetikai hulladék, mert szemüveges, meg mert sálat visel 15 fokban.

A hőbörgőt végül egy utas tette helyre, emberünk le is ült pihenni.

(A videóban a mérhetetlen böszmeség mellett talán az a másik igazán szomorú, hogy nem keveset kellett várni, míg valaki felemelte a hangját az inzultus ellen – szerk.)

Ezek is érdekelhetnek