Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Bulvár

Gálvölgyi János rosszul lett az előadás előtt, nem tudott színpadra állni

Mocskolódva támadt le egy CEU-tüntetésre tartó házaspárt egy férfi a 4-es metrón

„Milyen táblával jöttél ki, te gyökér?” – szegezte a kérdést Alexandrának a kemény legény, aki nem állt meg a verbális inzultusnál.

Hangosan szidni kezdett egy házaspárt egy férfi a 4-es metrón, miután meglátta, hogy transzparens van náluk, és összerakta, hogy a szombati, CEU-tüntetésre igyekezhetnek – írta a 444, az esetről készült felvételt eredetileg Tabajdi Péter, a Momentum politikusa osztotta meg.

Alexandrába és férjébe nem sokkal azután kötött bele a férfi, hogy a pár felszállt a járműre. A férfi először hangosan szidta őket, majd mikor Alexandra elkezdte a jelenetet videóra venni, kétszer is megpróbálta kicsavarni a kezéből a telefont.

„Azt hitte, hogy egyetemisták vagyunk, de amikor a férjem mondta, hogy 8 éve dolgozik, nem hogy megnyugodott, hanem újra megpróbált a férjemen át közelebb férkőzni. Akkor kezdtem el videózni. Valahogy a tábla miatt egy kategóriát rendelt hozzánk, nem érdekelték a részletek”

– idézte a nő szavait a cikk.

A támadó a férjről is markáns véleményt alkotott:

szerinte a férfi genetikai hulladék, mert szemüveges, meg mert sálat visel 15 fokban.

A hőbörgőt végül egy utas tette helyre, emberünk le is ült pihenni.

(A videóban a mérhetetlen böszmeség mellett talán az a másik igazán szomorú, hogy nem keveset kellett várni, míg valaki felemelte a hangját az inzultus ellen – szerk.)

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!