Belföld

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Németh Szilárd leleplezte az EU tervét

Németh Szilárd leleplezte az EU tervét

Több ügy mutatja, hogy az Európai Unió meg akarja szervezni a migrációt, és ehhez minden szinten minden eszközt felhasználnak

– mondta a Fidesz-KDNP bevándorlásellenes kabinetének csütörtöki ülése után Németh Szilárd, a testület elnöke.

Németh szerint Brüsszel még a májusi választás előtt olyan jogi környezetet akar teremteni, amellyel a migránspárti politika folytatható. Ez lesz a jövő évi EP-választás tétje – értékelt a legutóbb a hazudozásaival hírekbe került politikus.

Németh Szilárd elmesélte: a kabinet ülésén meghívott szakértőikkel két fontos kérdést tárgyaltak. Az egyik a hetekkel ezelőtt nyilvánosságra került, de mostanáig tisztázatlan „migránskártyák”, a másik a humanitárius vízum néven futó „migránsvízum” ügye volt (utóbbi nem keverendő össze a magyar kormány által gazdag migránsoknak, diktátorok pénzembereinek biztosított letelepedési kötvénnyel).

Közlése szerint mindenkinek, „akik ebbe belekeveredtek” – az Európai Bizottságnak, konkrétan a testület vezetőjének, Jean-Claude Junckernek, az ENSZ-nek, a Soros Györgyhöz köthető NGO-knak, illetve a „Soros-központnak” is – feltették kérdéseiket, de választ senkitől sem kaptak.

:((((((

Németh Szilárd kiemelte: a migránsok által használt bankkártyák komoly biztonsági kockázatot jelentenek. Ezt a programot eredetileg a görög helyzetre hivatkozva hozták létre, az ott élő migránsok finanszírozására; bár ezeket a kártyákat csak Görögországban lehetne használni, Szerbiában és Szlovéniában is feltűntek – fejtette ki. „A kártyákat az ENSZ menekültügyi főbiztossága adta ki” – kotyogta ki végül, hogy mégis tisztában van a „migránskártyákkal”.

Illegális bevándorlókat találtak az M7-es autópályán, egyikük elmenekült

Előszedték Bakondi Györgyöt a kampányra: az embert, akinél 2015 óta folyamatosan nő a migrációs nyomás

Németh Szilárd megpróbálta lebirkózni a karcagi polgármestert

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében