Németh Szilárd leleplezte az EU tervét

Németh Szilárd leleplezte az EU tervét

Több ügy mutatja, hogy az Európai Unió meg akarja szervezni a migrációt, és ehhez minden szinten minden eszközt felhasználnak

– mondta a Fidesz-KDNP bevándorlásellenes kabinetének csütörtöki ülése után Németh Szilárd, a testület elnöke.

Németh szerint Brüsszel még a májusi választás előtt olyan jogi környezetet akar teremteni, amellyel a migránspárti politika folytatható. Ez lesz a jövő évi EP-választás tétje – értékelt a legutóbb a hazudozásaival hírekbe került politikus.

Németh Szilárd elmesélte: a kabinet ülésén meghívott szakértőikkel két fontos kérdést tárgyaltak. Az egyik a hetekkel ezelőtt nyilvánosságra került, de mostanáig tisztázatlan “migránskártyák”, a másik a humanitárius vízum néven futó “migránsvízum” ügye volt (utóbbi nem keverendő össze a magyar kormány által gazdag migránsoknak, diktátorok pénzembereinek biztosított letelepedési kötvénnyel).

Közlése szerint mindenkinek, “akik ebbe belekeveredtek” – az Európai Bizottságnak, konkrétan a testület vezetőjének, Jean-Claude Junckernek, az ENSZ-nek, a Soros Györgyhöz köthető NGO-knak, illetve a “Soros-központnak” is – feltették kérdéseiket, de választ senkitől sem kaptak.

:((((((

Németh Szilárd kiemelte: a migránsok által használt bankkártyák komoly biztonsági kockázatot jelentenek. Ezt a programot eredetileg a görög helyzetre hivatkozva hozták létre, az ott élő migránsok finanszírozására; bár ezeket a kártyákat csak Görögországban lehetne használni, Szerbiában és Szlovéniában is feltűntek – fejtette ki. “A kártyákat az ENSZ menekültügyi főbiztossága adta ki” – kotyogta ki végül, hogy mégis tisztában van a “migránskártyákkal”.

Kapcsolódó hírek