Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Baleset

Elképesztő baleset történt az M1-esen, mindketten elaludhattak a kamion vezetőfülkéjében

Itt a tél: az Időkép már arról ír, hogy hol havazhat

Kemény mínuszok lehetnek hajnalonként a folytatásban, vasárnap éjjeltől pedig kisebb havazás is előfordulhat.

Téliesre vált a hangulat, az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint a hajnalok a folytatásban fagyosak lesznek, szombaton -5, vasárnap -6 fokig is hűlhet a hőmérséklet. Nappal sem lesz meleged, 10 fok alatti hőmérsékletre készülj a folytatásban.

Az Időkép szerint hóra is van kilátás. Mint írták, vasárnap estétől a térségünkbe áramló száraz légtömegeket egy nedvesebb légtömeg váltja. Ennek hozadékaként

hétfőre virradóra az erősen megnövekvő felhőzetből több helyen is előfordulhat kisebb havazás, hószállingózás, helyenként havas eső. A fagypont körüli, részben az alatti hőmérsékletben a hegyvidéki területek mellett síkvidéken is vékony hólepel boríthatja be a tájat.

Az alábbi térképen azt láthatod, hogy melyik tájegységen hány százalék esély van arra, hogy hétfő reggelre havas lesz az utca:

Az Időkép szerint a hó nem lesz tartós, nappal ugyanis pluszok várhatók. Keddre érkezhet egy mediterrán ciklon széllel, jelentősebb csapadékkal, de ennek kapcsán még bizonytalanok a szakemberek.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!