A Kossuth rádióban osztotta ki Puzsér Róbert a Ripostot

„Ez az elaljasodás minden korábbit meghaladó kulturális mementója.”

A Kossuth rádióban osztotta ki Puzsér Róbert a Ripostot

Főpolgármester-jelöltségéről próbálta faggatni a Kossuth rádió műsorvezetője hétfőn Puzsér Róbertet, a kritikus és médiaszemélyiség azonban a Ripost pénteki, hajléktalanok ellen lázító lapszáma kapcsán igyekezett némi reakciót kicsiholni a közmédiás kollégájából.

Arról, hogy a kormánypropagandát gusztustalan módon, cikkekkel és nyelvezettel kiszolgáló, Habony Árpád érdekeltségébe tartozó Ripost mekkora, szakmailag és emberileg vállalhatatlan mélyrepülést mutatott be pénteken, arról mi is írtunk. A lap, a legszebb migránsozós hagyományokat négyzetre emelve, címlapon térdelt bele a hajléktalanokba,

azt kérdezve, hogy meddig élnek még vissza a fedél nélküliek az emberek türelmével.

A sajtóterméknek jó ízléssel nem nevezhető papírhalom munkásságáról Puzsér Róbert is beszélt, a Kossuth rádióban – vette észre a 24.hu. Na persze nem úgy, hogy a műsorvezető erről kérdezte.

Puzsér, aki Tarlós kihívója a budapesti főpolgármesterséget illetően, kíváncsi volt arra, hogy miként vélekedik a közmédia erre az uszításra, de a műsorvezető folyamatos bulvárlapozás mellett bújt ki a válasz alól, és azzal próbált hatni Puzsérra, hogy a kis magánszámával nem tiszteli a hallgatókat.

A teljes beszélgetést itt hallgathatod meg:

Ezek is érdekelhetnek