Nyerges Zsolt bejelentette, hogy eladta a Közgépet a Duna Aszfaltnak

Mindenki nyugodjon le, rendben megérkezett a Közgép Simicskától Mészáros Lőrinc közelébe.

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Nyerges Zsolt, a Szolnoki MÁV FC tulajdonosa az újjáépített Tiszaligeti Stadion megnyitóján Szolnokon 2016. április 9-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Nyerges Zsolt, a Szolnoki MÁV FC tulajdonosa az újjáépített Tiszaligeti Stadion megnyitóján Szolnokon 2016. április 9-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Alig néhány hónappal azután, hogy Simicska Lajos “büntetlenül leléphetett”, és a kecskefarmján kívül a teljes szajré Nyerges Zsolt nevére került, a Közgép nevű fő cégnek máris új tulajdonosa van: Mészáros Lőrinc barátja és üzlettársa, Szíjj László vállalkozása, a Duna Aszfalt.

Erről Nyerges számolt be közleményében, melyben azt írja, a Közgép eladását kifejezetten eredményes és nyereséges üzleti döntésnek tekinti. Hozzátette, a Duna Aszfalt belépése lehetőséget teremt a Közgép szaktudásának továbbélésére, és garantálja a cég további működését.

“Kívánom az új tulajdonosoknak, hogy olyan sikeresek legyenek, mint mi voltunk!”

– zárul talányos közleménye.

A Direkt36 csütörtökön írta meg, hogy a Simicska-birodalom másik jelentős cége, a Mezort Zrt. is már Mészáros környezetébe ért: a “felcsúti körökből ismert” Vörös József ügyvéd vette egyelőre a nevére.

Kapcsolódó hírek