Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Nagyot kaszáltak a Mészáros Lőrinchez köthető kempingek

Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a székesfehérvári Sóstói Stadionban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött helyszíni bejáráson 2012. október 31-én.
Mészáros Lőrinc, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia elnöke a székesfehérvári Sóstói Stadionban tartott, sajtótájékoztatóval egybekötött helyszíni bejáráson 2012. október 31-én. Fotó: MTI/Földi Imre

Kevesebb kempinggel sikerült a tavalyinál nagyobb, 1,7 milliárdos bevételt elérnie a Balatontouristnak, mely a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Konzum Nyrt.-hez tartozik.

A sikertörténetről a Világgazdaság cikkezett szerdán. Mint az Nagy Gáborra, a társaság ügyvezetőjére hivatkozva írták, a Balatontouristhoz tartozó társaságok az idén 1,6 százalékkal tovább növelték vendégeik számát, és azt többszörösen meghaladóan a szállásdíjbevételüket.

Nagy szerint az idei szállásdíjbevétel várhatóan meghaladja az 1,4 milliárd forintot, a teljes bevétel pedig az 1,7 milliárdot. A szállásdíjbevétel 5,6 százalékkal nőtt, a 2018-as bevételnövekedés pedig 13,38 százalékos.

A lap szerint a növekedés többek között a belföldi vendégforgalom átlag fölötti, 6,8 százalékos bővülésének is betudható.