Baleset

Utasokkal teli busz szenvedett balesetet, az ablakon keresztül mentették az embereket

Gazdaság

Elege van az üzleteknek a REpont automatákból, lépésre készülnek

Bulvár

Óriásit vergődött Szentkirályi egy hőmérővel, Karácsony Gergely visszakézből tette helyre

Titokban migránsgettó épül Vitnyéden a helyiek szerint, a kormány egyelőre próbálja letagadni

Magyar Péter Vitnyédre hívta Orbánt, hogy nyilvános fórumon válaszoljon a lakosság kérdéseire.

ORBÁN Viktor; BABIS, Andrej
Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz a határszemlét követően a magyar-szerb határnál, az ideiglenes biztonsági határzárnál 2021. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Te jobb cikkeket írnál? Hírszerkesztőt keres a Röviden! → Részletek

„Magánterület. Idegeneknek belépni tilos!” – ez a felszólítás várja az arra járókat a Vitnyédhez tartozó Csermajor egykor virágzó tejipari technikumába és mintagazdaságába vezető úton, ahol rendőrautók cirkálnak, és ahová a helyiek szerint migránstábor épül.

A botrányos szervezkedéssel kapcsolatban a Telex írt hosszú cikket, ám kérdéseikre sem a kormány, sem a rendőrség nem volt hajlandó válaszolni, a település polgármestere pedig sejtelmesen arról makogott, hogy „nem tud addig állást foglalni, amíg nem kap tájékoztatást”.

A rendőrség őrzi Vitnyéd-Csermajort, az egykori tejipari szakközépiskola és mintagazdaság területét, amit drótkerítéssel…

Posted by Telex.hu on Friday, September 13, 2024

Magyar: Orbán Viktor ismét hazudik

„Orbán Viktor ismét hazudik. Miközben épp turbó fokozatba kapcsolja a migránsozást, hogy elterelje a figyelmet a magyar gazdaság összeomlásáról, az egészségügyi válsághelyzetről és a MÁV totális széteséséről, a kormány a helyiek információi szerint migráns tábort épít a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéden. A táborban állítólag 500 illegális migránst fognak elhelyezni a katonaság felügyelete mellett”

írta Facebook-oldalán Magyar Péter, aki legújabb posztjában már egyenesen Vitnyédre hívta Orbán Viktor, hogy nyilvános fórumon álljon a helyi lakosok elé.

„Tehát miközben a kormánypropaganda habzó szájjal migránsozik és migráns buszoztatásról beszél, aközben arra az egyszerű kérdésre sem tudnak/akarnak válaszolni, hogy miért építenek teljes titokban migráns tábort az osztrák határhoz közeli Vitnyéden” – foglalta össze a Tiasz Párt elnöke, azt kérdezve a miniszterelnöktől: „Annyit sem érdemelnek a vitnyédiek és úgy általában a vidéki Magyarország, hogy a magát vidékbarátnak hazudó Orbán-kormány a szemükbe nézzen és megmondja az igazságot, hogy miközben szavakban a határok megvédéséről beszélnek, aközben több száz bevándorlót terveznek egy egykor jónevű iskola épületeibe költöztetni?”

Add tovább! Tehát miközben a kormánypropaganda habzó szájjal migránsozik és migráns buszoztatásról beszél, aközben arra…

Posted by Péter Magyar on Saturday, September 14, 2024

„Miniszterelnök úr, Ezek szerint mégis úgy táncolnak, ahogy Brüsszel fütyül? A vitnyédi után hol építenek még migráns táborokat? Miért az osztrák határhoz közel építkeznek? Esetleg be akarnak avatkozni az osztrák választásokba? Miért nem érkeztek meg az eredeti tervek szerint tegnap este Vitnyédre a migránsok? Csak nem azért, mert nyilvánosságra került a titkos kormánydöntés?” – sorolja kérdéseit Magyar.

Ez is érdekelhet:
Bezuhant a hőmérséklet: volt, ahol 15 fokkal hidegebbet mértek tegnap az ilyenkor szokásosnál

Kapcsolódó hírek

Lakása emeletén ragadt egy 92 éves néni Szentendrén, de megbeszélték vele, hogy nem mentik ki

Megállapodtak: így emelkedik a minimálbér a következő három évben

„Ellátnám a baját” – Dühös posztban ugrott neki Magyar Péternek a sosem ivó Gyurcsány Ferenc

Magyar Péter hiányolja a katonákat a gátakról, ismét Orbán Viktornak üzent

Török Gábor: Nem lehet nem észrevenni, hogy Magyar Péter mennyire ügyes

Magyar Péter gumicsizmában, lapáttal: A Tisza megindult a Dunához

Lázár János tovább pusztít: most a GYSEV Zrt. vonatbeszerzését fúrná meg

Magyar Péter Orbán Viktornak: a Döbrögiknek leáldozott, jön a Lúdas Matyik kora

Magyar Péter: Magyarországon fordítva folyik a védekezés