Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Bulvár

Megszólalt a rendőrség: így kell kukázni, hogy ne legyen belőle bírság

Bűnügy

Tízmilliárdos túlárazást állapított meg az Integritás Hatóság egy uniós projekt kapcsán

Dobd fel a megjelenésed egy új óraszíjjal!

oraszij

Talán nincs nagy hírértéke annak, hogy a kiegészítők nagy hatással lehetnek mindenki megjelenésére, mégis képesek izgalmasabbá tenni a legegyszerűbb viseleteket is. Vannak darabok, amelyek sokat adnak a szettünkhöz, mások kevesebbet. Ez nem csupán a klasszikus táska-öv-cipő szentháromságra, hanem az óraszíjakra is igaz.

Forradalmian új megoldás

Az Órashop.hu óraszíjak nagy választékával kényezteti vásárlóit. Sokféle anyagból készült darabokat találsz ebben a webshopban, s természetesen nagyon széles a méretválaszték is. Ugyanis az óraszíj ma már nem csupán egy használati tárgy, amivel az időmérődet a csuklódra erősítheted. Annál sokkal többet jelent. Belegondoltál már, hogy milyen nagy is a felülete, s ezzel mennyire hangsúlyosan képes meghatározni az adott vekker megjelenését? Ezért sem lényegtelen, hogy egy óramodellhez milyen szíjat választasz.

Egyébként az első ilyen alkalmatosságot állítólag Cartier készítette el egy brazil pilóta számára az 1900-as évek elején. Akkoriban még csupán zsebórákat hordtak, s egyáltalán nem volt egyszerű a levegőben a repülő műszereinek figyelése közepette leolvasni a pontos időt. Hát tervezett egy bőrből készült pántot, amit aztán csattal rögzítettek a csuklóra. Ez az egyszerű, de hatékony megoldás hamar népszerűvé vált, és forradalmi újítást jelentett az óraviselés terén.

Klasszikus és formabontó anyagok

Ma már a karórák szerves részének szokás tekinteni az óraszíjat. Sokféle anyagból készült darabokat találsz az Órashop.hu oldalon is. Rengetegen szeretik a bőrből készült modelleket, ami egyáltalán nem meglepetés. Ez a természetes anyag már maga is a luxus érzetét közvetíti, nagyon komfortos és kényelmes viseletet biztosít. Nem lesz kellemetlen számodra soha, azaz például hideg, amikor egy bőrből készült óraszíjjal csatolod fel a csuklódra a kedvenc karórád. Mind klasszikus, mind pedig elegáns órákhoz is remekül passzolhat. A bór azonban nem nagy barátja a víznek, s idővel el is kophat, akár még el is szakadhat.

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a fémből készült óraszíjak is. Szintén nagyon jól ki tudják emelni mind a sportos, mind a klasszikus órák egyediségét. A kiválasztást követően azonban azonnal be kell állítani a megfelelő hosszúságot, amit a láncszemek eltávolításával lehet elérni. Olykor kicsit hűvös ez a fajta szíj felvételkor, de aztán átveszi a test hőmérsékletét.

Méret, stílus és szín

Kapható még szilikonból, textilből és műanyagból készült karóraszíj is, de ezeket inkább sportos viseletekhez szokták ajánlani. Igazán trendik és divatosak manapság a titániumból és a kerámiából készült darabok is. Ezekkel a vállalkozó szelleműeknek érdemes egy próbát tenni!

Ha anyagban, méretben és színben is illik a vekkerhez a szíj, akkor harmonikus lesz az összhatás, s a viselője remekül érzi majd magát benne. Egy mutatós és trendi óraszíjjal felöltöztetheted a csuklód, és új életet adhatsz régi és új óráidnak.

Ez is érdekelhet:
Őrjöng az ukránok lépése miatt az oroszpárti fideszes: „Arra készülhet mindenki, hogy Magyarország nem hagyja magát”

Meglepő dolgokat árverez el a NAV, valakik most jól járhatnak

Vitályos „zsírra szállt por” Eszter most távcsővel keresi a szárnyasokat egy gangos bérház belső udvarán

Megszólalt a rendőrség: így kell kukázni, hogy ne legyen belőle bírság

Milliókkal tömte ki a kormány az Ismerős Arcok zenekart, hogy reklámozzák a Magyar Honvédséget

Meggyalázták Berki Krisztián sírját

Megvadult lovak vágtattak az M5-ösön forgalommal szemben

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Videóval üzent Magyar Péter a fideszeseknek, akik két napja a péniszén lovagolnak