Baleset

Súlyos buszbaleset történt az éjszaka Zalában, rengetegen megsérültek

Gazdaság

Brutális üzemanyag-drágulás jön csütörtökön

Belföld

Hol a pénz? „Az uniós támogatásoknak köszönhetően szárnyalnia kellene a magyar agráriumnak, ehhez képest kiürül a magyar vidék”

Miért ideális választás egy mobilház, ha környezettudatos döntést szeretnénk hozni?

kontenerhaz

A környezet védelme az egyik legfontosabb teendőnk manapság, és komoly kihívást is jelent az, hogy megfeleljünk az ezzel kapcsolatos, saját magunkkal szemben vagy mások által támasztott elvárásoknak.

Az sem egyszerűsíti le a dolgot, hogy a kereslet-kínálat elvének megfelelően egyre csak növekszik azon megoldások száma, amelyek valamilyen formában támogatnak bennünket eme törekvéseinkben. Annak ellenére, hogy igazán üdvözítő, hogy egyre több lehetőség közül választhatunk, megvan a dolognak az a hátránya is, hogy nehezebben választjuk szét az ocsút a búzától.

A döntés megkönnyítésének érdekében ebben a cikkünkben egy környezettudatos választást mutatunk be az ingatlanok piacán, mégpedig a mobilházakat. Az EcoModul konténerházait választva ugyanis nem lesz többé kérdéses, hogy tudtunk-e tenni valami igazán fontosat a környezet megóvásának érdekében.

Változik a világ

A hírekben is rendszeresen beszámolnak arról a tudósítások, hogy a környezet és a klíma változásai milyen kedvezőtlen folyamatokat indítanak el, amelyeknek – sajnos – már mi magunk, a saját bőrünkön is érezzük a hatásait. Sokan keserednek el ezeket hallva, és érzik azt, hogy értelmetlen bármit is cselekedniük, hiszen túl kicsik ennek az óriási problémának a megoldásához.

Amikor azonban a Föld teljes népessége megvonja a vállát, hogy úgysem lehet mit tenni, akkor garantálttá válik az elkerülhetetlen katasztrófa. Annak érdekében, hogy ez ne következzen be, mi is lényeges lépéseket tehetünk, például azzal, hogy olyan otthont vagy irodát választunk magunknak, amely környezetbarátnak bizonyul.

A mobilházak környezettudatos döntést jelentenek

Egy konténerházzal gyakorlatilag teljesen elfelejthetjük az építkezéssel szükségszerűen együtt járó bosszankodásokat, az idői csúszásokat, a felborult terveket, de ami még jobb, hogy nem növeljük a közben keletkezett hulladékkal a már egyébként is az egekig érő szeméthegyeket.

Így lesz gyorsan, még betonalapot sem igénylő, talajcsavarral rögzített ingatlanunk, amelyet aztán kedvünk szerint tudunk használni, a legkülönfélébb szerepekben (irodának, kiállítóteremnek, vendégháznak, nyaralónak, otthonnak stb.).

Azonfelül, hogy a kivitelezéssel is kedvezünk a bolygónknak, még azt is megnyerjük, hogy az épület fenntartása is jóval energiahatékonyabb lesz, mint egy hagyományos építési alapanyagokkal és módszerekkel elkészült ház esetében.

Az olyan innovatív megoldások, mint a modern, alumíniumból készült, dupla üvegezéssel ellátott nyílászárók, valamint a szendvicspanel falakba eleve beépített modern és hatékony PIR hőszigetelés, lehetővé teszik, hogy mind a hűtés, mind a fűtés könnyen, egyszerűen, a lehető legkevesebb energia felhasználása mellett legyen megvalósítható, anélkül természetesen, hogy le kellene mondanunk a számunkra komfortos, kellemes hőmérséklet kialakításáról.

Ez is érdekelhet:
Magyar Péter Kijevbe utazik szerdán a lebombázott gyermekkórház miatt

Újra meglopja felhasználóit az Apple, megszólalt az MNB

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Nagy segítség a magyar családoknak: megvan a következő magyar űrhajós

„Mocskos egy világot élünk” – írták egy gyanakvónak az internetes csalók, akik 934 embert vertek át

Korlátlan internetet biztosít a Yettel az árvízhelyzet miatt

Megszünteti egy szolgáltatását a DIGI, rengetegen szívhatnak miatta

Nagy a baj, Budapestet is elérte egy globális informatikai hiba

Gyász: elhalasztották a magyar űrhajós küldetését

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes