Belföld

Heteken belül brutális energiaár-robbanás és áramhiány jöhet Magyarországon

Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Baleset

Halálos baleset történt a kiszombori határátkelőhely közelében

Koncz Gábor elárulta, hogy miért rajong egyre jobban Orbán Viktorért

koncz-gabor
Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén. Fotó: MTI/Zih Zsolt

Július 8-án lesz 86 éves Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, színházi rendező, érdemes művész. Az élő legenda közelgő születésnapja apropójából adott interjút a Blikknek.

A beszélgetés során szóba került a színész szegénységben töltött gyerekkora, a mezőkövesdi gimnáziumból való kirúgása, zugpecázás miatti börtönbüntetése, valamint a nőkhöz való különleges viszonya is.

Koncz Gábor azt is elmondta, színészi pályafutása során három embernek – Várkonyi Zoltánnak, Fábri Zoltánnak és Ádám Ottónak – köszönhet a legtöbbet, példaképe mégis Páger Antal volt, aki a karjai között hunyt el.

Arra a kérdésre, hogy a magát mindig is nemzeti érzelműnek tartó, Orbán Viktor iránti rajongását nem titkoló színész továbbra is ugyanezt gondolja-e, Koncz Gábor azt felelte:

„Sőt, egyre inkább ezt gondolom! A Színművészetin olyanokat nem nevelnek, akik ütnek vagy állják az ütéseket, hanem csak lesik a verekedést. Nem szeretem azt a mammut világot, a beteges ideológiákat, ugyanakkor szeretem az egyenes, bátor embereket, és Orbán Viktor ilyen.”

Koncz Gábor szerint Orbán Viktort „folyamatos harcra készteti az élet, és ő felelősséggel vezeti ezt az országot”. A színészlegenda elárulta, büszke arra, hogy ismeri a miniszterelnököt, és arra is, hogy Orbán szereti őt.

Hozzátette, unokáit is hazafiasságra, tisztességre nevelte, és bár nem haragszik azokra a kollégáira, akik máshogy gondolkodnak, elfogadni nem tudja őket.

Ez is érdekelhet:
Joe Biden úgy tudja, nem lép vissza a jelöltségtől

Kapcsolódó hírek

Balesetet szenvedett és súlyosan megsérült egy motoros rendőr Budapesten

Meghalt egy motoros a 81-es főúton Magyaralmásnál

Orbán Viktor már Kínában csúszik-mászik

Orbán Viktor Washingtonba érkezett

Levelet kaptak a diplomások Orbán Viktortól

Orbán: „Fontos intézkedések várhatók. Például nem lesz adó a borravalón”

Török Gábor: ez Orbán Viktor első igazán látványos nemzetközi sikersztorija

Orbán Viktor bekeményít, újra bíróság elé rángat számos újságot

Orbán Viktor szerint a tragikus kijevi rakétatámadás is őt igazolja