Baleset

Meghalt egy ember a gödöllői benzinkúton

Egészségügy

Mi történik? Kötelező maszkviselést rendeltek el több kórházban

Belföld

Magyar Péter újabb simlisséget gyanít, hatalmas patáliát csapott

Koncz Gábor elárulta, hogy miért rajong egyre jobban Orbán Viktorért

koncz-gabor
Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén. Fotó: MTI/Zih Zsolt

Július 8-án lesz 86 éves Koncz Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, színházi rendező, érdemes művész. Az élő legenda közelgő születésnapja apropójából adott interjút a Blikknek.

A beszélgetés során szóba került a színész szegénységben töltött gyerekkora, a mezőkövesdi gimnáziumból való kirúgása, zugpecázás miatti börtönbüntetése, valamint a nőkhöz való különleges viszonya is.

Koncz Gábor azt is elmondta, színészi pályafutása során három embernek – Várkonyi Zoltánnak, Fábri Zoltánnak és Ádám Ottónak – köszönhet a legtöbbet, példaképe mégis Páger Antal volt, aki a karjai között hunyt el.

Arra a kérdésre, hogy a magát mindig is nemzeti érzelműnek tartó, Orbán Viktor iránti rajongását nem titkoló színész továbbra is ugyanezt gondolja-e, Koncz Gábor azt felelte:

„Sőt, egyre inkább ezt gondolom! A Színművészetin olyanokat nem nevelnek, akik ütnek vagy állják az ütéseket, hanem csak lesik a verekedést. Nem szeretem azt a mammut világot, a beteges ideológiákat, ugyanakkor szeretem az egyenes, bátor embereket, és Orbán Viktor ilyen.”

Koncz Gábor szerint Orbán Viktort „folyamatos harcra készteti az élet, és ő felelősséggel vezeti ezt az országot”. A színészlegenda elárulta, büszke arra, hogy ismeri a miniszterelnököt, és arra is, hogy Orbán szereti őt.

Hozzátette, unokáit is hazafiasságra, tisztességre nevelte, és bár nem haragszik azokra a kollégáira, akik máshogy gondolkodnak, elfogadni nem tudja őket.

Ez is érdekelhet:
Elhunyt Antal Attila, az edzésbalesetet szenvedett kerékpáros

Kapcsolódó hírek

Szijjártó: Újabb magyar állampolgárokat menekítenek ki Libanonból

Magyar Péter: megdőlt a teória, nem jött létre a nagykoalíció Budapesten

Orbán most egymillió forintos átlagfizetéssel hülyíti az EU legszegényebb országát

Orbán Szingapúrban rejtegethet valamit? Magyar Péter ismét kemény kérdéseket intézett a kormányfőhöz

Magyar Péter ultimátumot küldött Orbán Viktornak

Orbán Viktor szülinapi ünnepségre utazott

Orbán: Brüsszel főterére szállítjuk a Magyarország kapuját döngető migránsokat

Orbán Viktor mostantól bármikor, mindenféle korlátozás nélkül léphet be a Sándor-palotába

Orbán Viktor: gyors az apadás, egyre kevesebb szakaszon kell védekezni