Baleset

Nagy baleset az M1-esen, többen megsérültek

Belföld

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

A világ legnagyobb kartondoboza

vilag-legnagyobb-kartondoboza
Fotó: smurfitkappa.com

A csomagolóipar egyik óriása, a Smurfit Kappa egy új Guinness rekordot állított fel azzal, hogy megalkotta a világ legnagyobb kartondobozát még 2016 őszén. Az óriási kartondoboz mérete 20 méter magas és 4 méter széles, amelyet a hollandiai Helmond városában lévő gyárukban készítettek el. Az elképesztő méretű kartondoboz leleplezésére egy különleges eseményen került sor, amelyen a gyár dolgozói és ügyfelei is részt vettek. A Guinness Rekordok Bizottsága által megerősített rekord nagy örömet és büszkeséget jelentett a Smurfit Kappa csapata számára, hiszen hosszú hónapok kemény munkája és tervezése állt a háttérben.

A rekorddöntés kihívásai

Smurfit Kappa fő kihívása az volt, hogy olyan nagy kartondobozt készítsenek, amely megdönti a korábbi, 2014-ben az Egyesült Államokban felállított rekordot. A mérnöki és tervezési bravúr nemcsak a doboz méretében, hanem a kivitelezés minőségében is megmutatkozott. A rekorddöntő kartondoboz megépítése során számos technikai és logisztikai kihívást kellett leküzdeni.

Az esemény során a résztvevők nagy izgalommal várták a Guinness hivatalos megerősítését, amely végül elismerte, hogy a Smurfit Kappa csapata tényleg új rekordot állított fel. Ez a siker nemcsak a cég, hanem az egész csapat számára is hatalmas elismerést jelentett.

A rekorddöntő kartondoboz azóta már el is kezdte új életét, mivel teljesen újrahasznosították, és 14 napon belül új csomagolóanyaggá alakították át az egyik Smurfit Kappa ügyfél számára. Ez is jól mutatja a vállalat elkötelezettségét a fenntarthatóság és az innováció iránt.

A rekorddöntő kartondoboz méretei és adatai

A világ legnagyobb kartondoboza nemcsak méreteiben lenyűgöző, hanem az előállításához szükséges anyagok és erőforrások is elképesztőek. Íme néhány adat a rekorddöntő kartondobozról:

  • Súly: 1400 kg
  • Felhasznált kapcsok száma: 3000
  • Kerület: 120 méter
  • Magasság: 20 méter
  • Szélesség: 4 méter
  • Kétoldalas ragasztószalag hossza: 100 méter

A Smurfit Kappa van Dam gyár nemcsak a világ legnagyobb kartondobozának megépítésével tűnik ki, hanem a fenntartható csomagolási megoldások iránti elkötelezettségével is. A gyár különböző ágazatok számára tervez, gyárt és szállít hullámkarton csomagolást, beleértve az élelmiszeripart, az autóipart és a logisztikai szektort is. Különösen nagy hangsúlyt fektetnek az extra nagy, nehéz csomagolásokra, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek is.

A jövő kilátásai

Ez a rekord nemcsak a Smurfit Kappa innovációs képességeit bizonyítja, hanem a vállalat jövőbeni terveire is rávilágít. Az újrahasznosítás és a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség továbbra is központi szerepet játszik a cég stratégiájában. Az ilyen jellegű projektek nemcsak technikai bravúrok, hanem fontos üzenetet is hordoznak a környezetvédelem és a fenntarthatóság terén.

A Smurfit Kappa által felállított új Guinness rekord egyértelműen bizonyítja, hogy a cég nem fél nagyot álmodni és merész lépéseket tenni a csomagolóiparban. A világ legnagyobb kartondoboza nemcsak egy technikai csoda, hanem egy szimbóluma is annak, hogy az innováció és a fenntarthatóság kéz a kézben járhatnak a modern iparban.

Ha neked is szükséged van nagyméretű kartondobozra – még ha nem is olyan nagyra, mint ami a Guinness rekordot tartja – akkor keresd fel a Superpack.hu óriás kartondoboz kínálatát és vásárolj akár egyetlen darabtól » https://www.superpack.hu/nagymeretu-kartondobozok

Ez is érdekelhet:
Nyílik az ország első Primark üzlete, már megvan a dátum

Nagy a baj, Budapestet is elérte egy globális informatikai hiba

„Mocskos egy világot élünk” – írták egy gyanakvónak az internetes csalók, akik 934 embert vertek át

Korlátlan internetet biztosít a Yettel az árvízhelyzet miatt

Újra meglopja felhasználóit az Apple, megszólalt az MNB

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes

Nagy segítség a magyar családoknak: megvan a következő magyar űrhajós

Megszünteti egy szolgáltatását a DIGI, rengetegen szívhatnak miatta

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Gyász: elhalasztották a magyar űrhajós küldetését