Gazdaság

Keményen megsarcolja a kormány az autósokat

Bulvár

Nyomoz a rendőrség, szexuális erőszak történhetett az RTL műsorában, a csatorna megpróbálta elhallgatni

Baleset

Lezuhant egy nő az óriáskerékről a Balaton Soundon

Hajdú Péter kiröhögte Magyar Pétert, majd gyorsan letiltotta a kommentelési lehetőséget

hajdu-peter
Hajdú Péter. Fotó: Facebook/Hajdú Péter

Facebook-oldalán ment neki Magyar Péternek Hajdú Péter azután, hogy tudomása szerint Magyar a celebet a kampányrendezvényein Orbán Viktorral, Mészáros Lőrinccel, Tiborcz Istvánnal és Rogán Antallal említi egy lapon.

A Magyar volt feleségével, Varga Judittal férje kitálalása után „nem propaganda-” interjút készító Hajdú szerint bár ez számára megtiszteltetés, nagyon kis pontnak érzi magát ezekhez a hatalmasságokhoz.

„Az említett uraknak Te csak köszönettel tartozol, ugyanis az életedben egy korszakot jelentettek, és abban a korszakban annyi pénzt kerestél, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je”

írja Hajdú.

A műsorvezető szerint Magyar Péter azt a trükköt alkalmazza, hogy ha Hajdú szájába adja azt, amit a volt felesége mondott, akkor azt bulvárszintre viszi, és senki nem fog neki hinni.

Hajdú Péter azt is sérelmezi, hogy Magyar őt rendre adócsalónak nevezi. Ezzel kapcsolatban elismeri, hogy hibázott, és mindent visszafizetett. Ellentétben Magyar Péter anyósával, aki szerinte milliárdokat csalt ki 1200 károsulttól, és csak az összeg töredéke térült meg.

Magyar Péter Facebook-bejegyzésében azt írja, „Hajdú (ÁFA-csaló) Péter ma egy veretes pünkösdi posztban próbált összevissza hazudozni a márciusi, Tóni-féle propaganda-interjúja miatt”.

Majd rámutat: a celeb letiltotta a kommentelési lehetőséget is, hogy „a magyar emberek ne tudják elmondani a véleményüket Rogán Tóni barátjának és üzlettársának a hazugságaival kapcsolatban”. Hajdú posztja így is nevetség tárgya lett, a röhögős fejek több ezerrel vezetnek a többi hangulatjel előtt, még akkor is, ha – Magyar szerint – Hajdú Vietnámból vásárolt bérlájkolókat:

Hajdú (ÁFA-csaló) Péter ma egy veretes pünkösdi posztban próbált összevissza hazudozni a márciusi, Tóni-féle propaganda…

Posted by Péter Magyar on Sunday, May 19, 2024

Hajdú Péter ezt sem hagyta szó nélkül, hétfői, szintén kommentelhetetlen bejegyzésében azt írja:

„Nagyon nevetek, amióta megláttam a nekem vásárolt vietnami botokat (Te írtad, hogy vietnami, te tudod) Ravasz vagy, Péter, de szerintem ne költs rám többet”

– fogalmaz Hajdú, aki ezek szerint eddig nem tudta, hogy a lájkolók (vagy kamuprofilok) kiléte két kattintással kideríthető.

Ez is érdekelhet:
Heves zivatarok, jégeső készülődik, több megyére narancs veszélyjelzést adtak ki

Kapcsolódó hírek

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Magyar Péter Kijevbe utazik szerdán a lebombázott gyermekkórház miatt

Magyar Péter: 15 millió forint és rengeteg adomány gyűlt össze a kijevi látogatáshoz

Magyar Péter megint leleplezéssel fenyegetőzik

Kiskorú zaklatásával vádolja a propaganda Magyar Pétert, itt a válasza

A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert

Magyar Péter fontos pozíciót kapott az Európai Parlamentben 

Magyar Péter idegbe rakta magát, amiért az újság írni merészelt a támogatóiról