Baleset

Elképesztő baleset történt az M1-esen, mindketten elaludhattak a kamion vezetőfülkéjében

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Baleset

Nagy baleset az M1-esen Budaörsnél, több kilométeres a torlódás

Magyar Péter lecsatolta a nadrágszíját és üzent Dobrev Klárának

Magyar Péter lecsatolta a nadrágszíját és üzent Dobrev Klárának
Fotó: Facebook/Magyar Péter

Facebookon folytatódik Magyar Péter és a Dobrev Klára rém kínos, 2000-es évekbeli chatszobás-fórumos szájkaratézásait idéző üzengetése: ha jól értjük, Gyurcsányné és ex-Vargáné azon hadakoznak, hogy hol „vitázzanak”, és egyáltalán miért és mennyire.

Dobrev reggel arról posztolt, hogy Magyar Péter „legyen férfi, ne legyen gyáva, mint Deutsch Tamás”, de legelőször is „álljon meg és vegyen először egy mély levegőt”, mert majd azt nem Magyar fogja megmondani, hogy hol vitázzanak.

„A vitáról vitatkozunk, ahelyett, hogy az ország legfontosabb problémáiról és a megoldásainkról vitatkoznánk!”

– vitatkozott Dobrev Klára, megismételve, hogy ő ott lesz május 17-én 19.00 órakor EP-listavezetők vitáján a Partizánban.

Magyar válaszul azt írta, „az ilyen megnyilatkozásaival csak megerősíti sok millió ember azon meggyőződését, hogy Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral”.

Szerinte „minden jóérzésű, a változást valóban akaró magyar ember számára egyértelmű”, hogy a propaganda falát csak úgy lehet ledönteni, Deutsch Tamást csak akkor lehet rákényszeríteni egy élő vitára, ha egységesen elérik, hogy a közmédiában rendeznek valódi, élő televíziós vitát a listavezetők részvételével.

„Önnel vagy Ön nélkül, mi le fogjuk bontani a propagandát és a hallgatás falát, a magyar választok pedig eldöntik június 9-én, hogy őfelsége lejáratódott, cselekvőképtelen ellenzékére szavaznak, vagy a TISZA Pártra”

– üzente Magyar Péter, és a posztjához egy olyan képet csatolt, amelyen lecsatolt nadrágszíját mutatja föl egy ezt tiltó fideszes mém/tábla alatt.

Dobrev Klára posztját itt, Magyar Péterét itt olvashatja, akinek erre van igénye.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!