Bűnügy

Brutális verekedés volt Budapesten az Örs vezér téren, nyakon szúrtak egy férfit

Baleset

Nagy baleset az M1-esen Budaörsnél, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak egy autóban az M5-ös autópályán

Részlet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal videójából.
Részlet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal videójából.

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

A NAV csütörtökön azt közölte, hogy az autóban két férfi utazott, akik először azt mondták, hogy Olaszországba utaznak, majd néhány perccel később már Budapestet nevezték meg úticéljuknak.

A jármű átvizsgálásakor a pótkerékben két maroklőfegyvert és két hangtompítót találtak a pénzügyőrök.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt büntetőeljárást indított – áll a közleményben.

Fegyverek a kerékben

Fegyverek a kerékben🛞🔫Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében.A pénzügyőrök a hajnali órákban egy albán rendszámú gépjárműre lettek figyelmesek az M5-ös autópályán, aminek a hetényi pihenőben kezdeményezték az ellenőrzését. A feltűnően élénk színű gépkocsiban két férfi utazott, akik az egyenruhások közelében láthatóan idegesek lettek. Először azt mondták, hogy Olaszországba utaznak, majd néhány perccel később már Budapestet nevezték meg úticéljuknak. A zavaros nyilatkozatok és az útiholmik hiánya egyre gyanúsabbá tette őket, ezért a járőrök átvizsgálták a járművet. Az autó pótkerekéből két maroklőfegyvert és két hangtompítót vettek ki a pénzügyőrök. A két férfit, valamint a fegyvereket és tartozékait az egyenruhások átadták a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak, akik lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt büntetőeljárást indítottak.

Posted by Nemzeti Adó- és Vámhivatal on Wednesday, May 8, 2024

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!