Sport

Lopnak ma is: 76 fős lelátót kap 172 millió forintért egy megye II-es csapat

Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Mégsem indít megyei közgyűlési listákat a TISZA Párt.

Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án.
Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

„A közösségünk vezetése vállalva azt, hogy ezzel sok segítőnknek és támogatónknak is csalódást okozunk, úgy döntött, hogy a TISZA Párt tiszta jövője és a magyarok bizalmának megőrzése érdekében nem indul a megyei közgyűlési listákért, nem ad le a választási irodákhoz megyei listákat” – jelentette be Facebook-oldalán Magyar Péter.

Mint írta, azért döntöttek így, mert sok olyan jelzést kaptak, hogy

„a kiválasztott jelöltek között szinte minden megyében vannak álcivil kormánypárti és ellenzéki pártokhoz köthető trójai falovak”.

Magyar szerint ezeket a jelölteket szándékosan azért küldték, hogy ártsanak a TISZA Párt hitelességének, „ezzel ellehetetlenítve, hogy minél gyorsabban le tudjuk győzni a NER-t és az azt kiszolgáló ellenzéki pártokat”.

A TISZA párt több ezer önkéntes önfeláldozó munkájának eredményeként pár nap alatt mind a tizenkilenc megyében…

Posted by Péter Magyar on Tuesday, May 7, 2024

Magyar Péter egy posztjához fűzött kommentben arról is beszámolt, hogy legutóbbi országjáró állomásán, Hajdúnánáson is igyekeztek keresztbe tenni nekik, ugyanis állítása szerint a hatóságok az egész téren blokkolták a térerőt.

„Lehetetlen volt közvetíteni. Szégyellje magát, aki ehhez a nevét adta!” – írta Magyar Péter.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!