Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Belföld

Milliárdos oligarcha rokonával az oldalán magyarázott Orbán Esztergomban arról, hogy a hatalom és a pénz áll szemben a békevággyal

Bulvár

Nagy Feró elmondta a véleményét Magyar Péterről

Alvó betegeket fosztottak ki egy budai kórházban

A 36 éves vádlott elvette az alvó betegek mobiltelefonjait összesen 175 ezer forint értékben.

Látogatási tilalomról szóló tájékoztató a budapesti Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika Hematológiai Részlegén 2019. január 15-én.
Látogatási tilalomról szóló tájékoztató a budapesti Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika Hematológiai Részlegén 2019. január 15-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

Alvó betegeket fosztogatott éjszaka egy budai kórházban az a férfi, akit 3 év börtönre ítélt az elsőfokú bíróság – tudatta a Fővárosi Főügyészség kedden.

Az ítélet szerint a 36 éves vádlott még április 23-án éjszaka surrant be egy budai kórház több kórtermébe, elvette az alvó betegek mobiltelefonjait összesen 175 ezer forint értékben.

A férfit a rendőrség másnap hajnalban elfogta, a lopott telefonokat lefoglalta, és a sértetteknek kiadta, így a bűncselekményekkel okozott kár megtérült.

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította a férfit, a bíróság pedig 4 rendbeli kifosztás miatt 3 év szabadságvesztésre ítélte.

Vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az elsőfokú ítélet nem jogerős. Az elkövető bűnismétlés veszélye miatt letartóztatásban várja a másodfokú bíróság döntését – közölte a főügyészség.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!