Bűnügy

Halálra vertek egy 17 éves fiút Szabolcsban

Baleset

Elképesztő baleset történt az M1-esen, mindketten elaludhattak a kamion vezetőfülkéjében

Külföld

Friss hírek érkeztek Fico állapotáról, ezt lehet tudni csütörtök délben

Magyar Péter: Hajrá, Tóni, további jó vergődést!

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én.
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem nagyon tudja megemészteni a kormánypropaganda, hogy a valaha volt legnagyobb vidéki politikai tüntetés zajlott vasárnap, ezért jobb híján most azzal próbálják elborzasztani a közvéleményt, hogy Magyar Péter vonattal (!) utazott Debrecenbe, sőt még testőrök is kísérték, és ez micsoda arcátlanság már.

A Tisza párt európai parlamenti listavezetője Facebookon üzent a „vergődőknek”, emlékeztetve, hogy Szijjártó Péterrel ellentétben ő valóban nem helikopterrel közlekedik az országban, és egyébként is megint hazudik a lakájsajtó.

„Nem Szijjártó Péter féle helikopterrel, hanem a Magyar Államvasutak menetrendszerinti járatával mentünk tegnap Debrecenbe. Szinte az egész intetcity a TISZA Párt rendezvényére tartott. A rogáni propaganda (beleértve a köztelevíziót is) elfelejtett beszámolni arról, hogy a valaha volt legnagyobb vidéki politikai demonstrációt tartottuk, azt viszont nagy elánnal hazudozza, hogy a munkatársaim lezárták azt a vasúti kocsit, amiben én utaztam. Ebből természetesen egy szó sem igaz. Az úton a beszédemet írtam és legalább 100 utas jött oda beszélgetni, vagy közös fényképet készíteni. Arról is ír a Pravda, hogy engem egy magánhadsereg kísért a rendezvényen. Természetesen ebből sem igaz egy szó sem. A 20 ezres rendezvényt nagyjából 10 biztonsági ember biztosította, én pedig ellentétben a fideszes politikusokkal, nem félek az emberek közé menni, nem magtárban és lezárt utcákon kampányolok és még csak 62 TEK-es sem vigyáz rám évi 1 milliárd forintért, mint Szijjártó elvtársra”

– üzente Magyar Péter „további jó vergődést” kívánva, a kommentek között pedig Rogán „Tóni” Antalnak is folytatódó munkasikereket kívánt az eddig még mind visszájára fordult lejáratási kísérletekhez.

Nem Szijjártó Péter féle helikopterrel, hanem a Magyar Államvasutak menetrendszerinti járatával mentünk tegnap…

Posted by Péter Magyar on Monday, May 6, 2024

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!