Belföld

Sorban szavaznak az idősotthonba bejelentett venezuelaiak az I. kerületben, a telefonjukon ott a fideszes eligazítás spanyolul

Belföld

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

Belföld

Elege lette a szülőknek a háborús plakátokból Orosházán

Magyar Péter: Hajrá, Tóni, további jó vergődést!

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én.
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem nagyon tudja megemészteni a kormánypropaganda, hogy a valaha volt legnagyobb vidéki politikai tüntetés zajlott vasárnap, ezért jobb híján most azzal próbálják elborzasztani a közvéleményt, hogy Magyar Péter vonattal (!) utazott Debrecenbe, sőt még testőrök is kísérték, és ez micsoda arcátlanság már.

A Tisza párt európai parlamenti listavezetője Facebookon üzent a „vergődőknek”, emlékeztetve, hogy Szijjártó Péterrel ellentétben ő valóban nem helikopterrel közlekedik az országban, és egyébként is megint hazudik a lakájsajtó.

„Nem Szijjártó Péter féle helikopterrel, hanem a Magyar Államvasutak menetrendszerinti járatával mentünk tegnap Debrecenbe. Szinte az egész intetcity a TISZA Párt rendezvényére tartott. A rogáni propaganda (beleértve a köztelevíziót is) elfelejtett beszámolni arról, hogy a valaha volt legnagyobb vidéki politikai demonstrációt tartottuk, azt viszont nagy elánnal hazudozza, hogy a munkatársaim lezárták azt a vasúti kocsit, amiben én utaztam. Ebből természetesen egy szó sem igaz. Az úton a beszédemet írtam és legalább 100 utas jött oda beszélgetni, vagy közös fényképet készíteni. Arról is ír a Pravda, hogy engem egy magánhadsereg kísért a rendezvényen. Természetesen ebből sem igaz egy szó sem. A 20 ezres rendezvényt nagyjából 10 biztonsági ember biztosította, én pedig ellentétben a fideszes politikusokkal, nem félek az emberek közé menni, nem magtárban és lezárt utcákon kampányolok és még csak 62 TEK-es sem vigyáz rám évi 1 milliárd forintért, mint Szijjártó elvtársra”

– üzente Magyar Péter „további jó vergődést” kívánva, a kommentek között pedig Rogán „Tóni” Antalnak is folytatódó munkasikereket kívánt az eddig még mind visszájára fordult lejáratási kísérletekhez.

Nem Szijjártó Péter féle helikopterrel, hanem a Magyar Államvasutak menetrendszerinti járatával mentünk tegnap…

Posted by Péter Magyar on Monday, May 6, 2024

Ez is érdekelhet: Beszóltak egy szabálytalankodó taxisnak Budapesten, kalapáccsal kényszerített ki bocsánatkérést

Kapcsolódó hírek

Őrizetbe vettek egy újabb MSZP-s maffiózót, Óbuda alpolgármesterét

Nagy segítség a magyar családoknak: hungarikum lett a kocsi, a szaloncukor és az Aranyfácán sűrített paradicsom

Magyar Péter: a Fidesz elindult a lejtőn, és ezen a lejtőn fel lehet gyorsulni

Átverte a választóit Magyar Péter, mégis beül az Európai Parlamentbe

Rónai Egon megszólalt Magyar Péter kirohanásáról

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Magyar Péter megszavaztatja a követőit, hogy EP-képviselő legyen-e, vagy pedig igen

Hadházy Ákos is beleszállt az ATV-be: „a demokrácia színház fontos díszlete ez a csatorna”

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!