Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én.
Orbán Viktor miniszterelnök beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A 2024-es év nem az elmélet, hanem a gyakorlat éve: választások lesznek szerte a világban és ezeket meg kell nyerni – jelentette ki Orbán Viktor a CPAC Hungary nemzetközi konzervatív, flúgos-despota dzsemborin csütörtökön Budapesten.

A kormányfő úgy magyarázta: ezek a választások egybeesnek nagy világpolitikai és geopolitikai trendfordulókkal. Változik a világ rendje és nekünk a változások közepette kell győzelemre vinni az ügyünket – fogalmazott Orbán Viktor.

CPAC 2024

CPAC 2024

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, April 24, 2024

Úgy tudja, „a progresszív liberálisok érzik a veszélyt”, a korszak leváltása az ő leváltásukat is jelenti, a progresszív világszellem végét! Ezért mindenre elszántak, nem riadnak vissza semmitől és most még ők vannak hatalmon, veszélyes ellenfelek, nincsenek erkölcsi aggályaik – fűzte hozzá.

Hatalmon vannak és nem hezitálnak használni az eszközeiket, ha kell az állami szerveket is bevetik – mesélte a „Grál-lovag” Orbán Viktor, aki szerint régen a kommunisták, most a progresszívek azok, akik öt lépésben jutnak el oda, hogy az állami szerveket az elnyomás eszközévé tegyék.

Kapcsolódó friss hírek