Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Hatvanpusztán azért még csak marad nekik egy kis talpalatnyi keresztyén „gazdasági épület”.

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

„Elég egyszer hibázni és a migráció tönkreteszi még az unokáink életét is” – felütéssel tette közzé legújabb migrációs hergelődését Orbán Viktor a Facebookon. A Nemzeti Konzervatívizmus Konferencián érdekes fejhangon, kisiskolás kiejtéssel felszólaló magyar miniszterelnök arról beszélt, hogy sok unokája van, akik

„ésszerű (sic!) számítások szerint 2100-ban élni fognak”,

és nagypapaként nagyon aggódik, hogy milyen országban fognak élni. Nehogy esetleg „muszlim civilizáció” legyen addigra, mert szerinte mégiscsak „keresztény társadalomban élni a csodálatos dolog”.

„A legjobb, ami el tudok képzelni a gyerekeinknek és az unokáinknak”

– magyarázta a vallás-soviniszta uszító, árokásó, aki mindent kizárólag „vagy-vagy” felállásban tud elképzelni, és rendszerint ebből a kettőből mindig az ő verziója a helyes, a legitim, az érvényes; a többi csak másodrendű lehet.

Elég egyszer hibázni és a migráció tönkreteszi még az unokáink életét is. A mi kezünk nem remeg! Megvédjük a családokat! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Thursday, April 18, 2024

Az, hogy a „keresztény Magyarország” mítosza egyébként mekkora hazugság, tavaly ősszel hosszan tárgyalt téma volt, miután a 2022-es népszámlálás eredményei rávilágítottak, hogy húsz év alatt pl. megfeleződött a magukat római katolikusnak vallók száma Magyarországon.

„Hiába jelentette ki a kormány, hogy kereszténydemokráciában élünk, hiába folytattak erőteljes kampányt az egyházak, hogy minél többen vallják magukat vallásosnak, a tavalyi népszámláláson az emberek 40 százaléka nem válaszolt erre a kérdésre. És aki válaszolt, azoknak a negyede azt mondta, nem vallásos” – világított rá a 444 akkori összegzése.

Kapcsolódó friss hírek