Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Belföld

Újra kiment a fényre Orbán Viktor, most itt bukkant fel nagy titokban, egy marék ember előtt

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Tombol a kampány.

Orbán Viktor fiatalokkal szelfizik a 16. Szakma Sztár Fesztiválon 2023. április 24-én.
Orbán Viktor fiatalokkal szelfizik a 16. Szakma Sztár Fesztiválon 2023. április 24-én. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Jó pályán vagyunk, a szakképzés egyre vonzóbb – magyarázta Orbán Viktor a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján szerdán a fővárosban.

A kormányfő szerint amikor pályaválasztásra kerül sor, a fiatalok több mint fele végül a technikumot választja, a túljelentkezés általában háromszoros, de van, ahol tízszeres!

Orbán Viktor a magyar kormány nevében négy dolgot garantált (így tizennégy év kormányázás után, egy újabb választási kampány hevében). Elsőként azt, hogy Magyarországon mindenkinek lesz szakmája és a technikum kapui mindenki előtt nyitva állnak. Másodikként, hogy akinek van szakmája, annak lesz munkája is. Mára ugyanis elérték, hogy több a munkahely, mint a szakmunkás – mutatott rá a kormányfő.

Szakma Sztár 2024

Szakma Sztár 2024

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, April 23, 2024

Harmadikként említette, hogy aki dolgozik, annak lesz tisztességes fizetése is. Amíg a mai kormány vezeti az országot, addig minden magyar ember munkája „meg lesz becsülve” – puffogtatta a súlytalan lózungot.

„A negyedik, hogy aki a szakma mellé családot is vállal, annak lesz otthona és számíthat a kormány családtámogatására is. Mert tudjuk, hogy aki családot vállal, annak jó esélye van a boldog életre” – magyarázta Orbán Viktor, akinek mostanra gyakorlatilag az egész családja milliárdos, pedig a szakmunkáktól igen távol állnak.

Kapcsolódó friss hírek