Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Baleset

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Kocsis Máté: Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti

Koccints Máté bibis lett.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióüléséről tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2024. február 22-én. A frakciószövetség Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli köztársasági elnöknek.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióüléséről tartott sajtótájékoztatón Balatonalmádiban 2024. február 22-én. A frakciószövetség Sulyok Tamást, az Alkotmánybíróság jelenlegi elnökét jelöli köztársasági elnöknek. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz. Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!”

írta Facebook-oldalán Kocsis Máté, miután Magyar Péter (Kocsis szótárában ő PszichoPeti – a szerk.) gyakorlatilag lealkoholistázta a Fidesz frakcióvezetőjét.

„Napjainak a nagy részét, főleg a délutánokat pezsgőzéssel és borozással tölti a Várban, különböző haveri cégeknél és éttermekben”

mondta Magyar Péter tegnap Gyulán Kocsis Mátéról, azt is felidézve, hogy „amikor a jogi egyetemre jártunk, és Gulyás Gergellyel relatíve könnyen vettük a jogi egyetemet, akkor Kocsis Mátét leginkább kocsmákban lehetett látni, valamint a MIÉP-nél, aminek az ifjúsági tagozatát vezette. És hát nagy nehezen tudta csak letenni a vizsgáit, nem is tudom, hogy van-e egyébként szakvizsgája, valószínűleg arra már nem mert elmenni”.

Csúnya, alaptalan dolgokat állít rólam PszichoPeti, de jobban jártam, mint a felesége, mert engem csak szóban bántalmaz. Csak elő ne kerüljön a nadrágszíj!

Posted by Kocsis Máté on Thursday, April 18, 2024

Kapcsolódó friss hírek