Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Bűnügy

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Szüleivel leírhatatlan nyomorban él, vályogházukat azóta lakhatatlanná nyilvánították.

Részlet a Tények riportjából.
Részlet a Tények riportjából.

Patkány harapott meg egy néhány hónapos kisbabát a Pest megyei Ócsán, súlyos sérüléseket okozva a gyermek karjain és a fején is – adta hírül a Tények.

A rágcsáló az ágy szivacsát átrágva juthatott be a kislányhoz, aki éppen aludt, miközben szülei – 17 éves édesanyja és 26 éves férje – fürödtek.

Az anya és az apa egyszer csak azt hallotta, hogy gyermekük keservesen sír. Belépve hozzá azt látták, hogy véres a ruhája. Először arra gyanakodtak, hogy az orra vérzik, aztán megpillantották a patkányt, amint mászik ki a kiságyból.

A szülők azonnal segítséget hívtak, a picin begyulladtak a harapásnyomok, antibiotikumot kapott, sebei ellátása után stabil állapotban vitték kórházba a mentők.

Nehéz körülmények között élnek

A riport szerint a család rettenetes körülmények között él. Vályogházukat, melyet a férj alkalmi fizetéséből próbálnak javítgatni, azóta lakhatatlanná nyilvánították, így most ideiglenes befogadóknál próbálnak szállást találni. Felmerült az is, hogy a fiatal pár két kislánya a körülmények miatt nevelőszülőkhöz kerülhet.

A patkánymarta kisbaba jelenleg is kórházban van, a rendőrség gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást.

Kapcsolódó friss hírek