Bulvár

Rogán Antal volt feleségével bulizott Rubint Réka, Sarka Kata és Vasvári Vivien

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Az Európai Tanács által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozójára, amelyet az orosz-ukrán válság ügyében tartanak Brüsszelben 2022. február 24-én.
Az Európai Tanács által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök megérkezik az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozójára, amelyet az orosz-ukrán válság ügyében tartanak Brüsszelben 2022. február 24-én. Fotó: MTI/Európai Tanács

„Elegünk van a migrációból!
Elegünk van a háborúból!
Elegünk van a genderpropagandából!
Brüsszelben változás kell!”

– hisztériázik Orbán Viktor a Facebook-oldalán, miután márciusban bejelentette, hogy el akarja foglalni Brüsszelt, ám ehhez képest tegnap az első külvárosi művházból kidobták.

Elegünk van a migrációból! Elegünk van a háborúból! Elegünk van a genderpropagandából! Brüsszelben változás kell!

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, April 16, 2024

Orbán újabban egyébként teljes Brüsszel-lázban ég. Néhány órával korábban arról kurjongatott, hogy „No migration! No gender! No war!”, ezt megelőzően pedig „Brüsszelben változás kell!” címszóval posztolt számos fotót, melyek azt próbálják láttatni, hogy (miután Magyarországon már minden rendben van), a Felcsúti Géniusz most a „hanyatló Nyugatot” fogja megrendszabályozni.

Brüsszelben változás kell! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Tuesday, April 16, 2024

Kapcsolódó friss hírek