Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Indul a Való Világ 12, itt lesz látható

Indul a Való Világ 12, itt lesz látható
Fotó: Hargitay Olivér/RTL2-Sajtóklub

Május 5-én ismét megnyílik a Való Világ Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át – riogat az RTL keddi közleménye.

A legendás ortóműsort a nézők ezúttal is 24 órában követhetik az RTL+ streaming platformon, akinek pedig ennyire nem értéktelen az ideje, az megnézheti az összefoglalókat mindennap 20.00-tól az RTL+ felületén, 22.00-tól pedig a Cool-on is.

„Tizenkettedik alkalommal tehetik próbára magukat a villalakók, akik ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: »Én vagyok az, aki mindent visz!«. Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz, a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a Való Világ 12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára!”

– ígéri az RTL.

A Beköltözés május 5-én 21.00-tól élőben látható az RTL+ felületén, amellyel párhuzamosan az RTL nézői is szemtanúi lehetnek a villalakók bemutatkozásának és Villába lépésének.

Kapcsolódó friss hírek