Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt

Ügyvédjén keresztül üzent Orbán, fontos helyreigazítani valója akadt
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Újságírói etikából is kioktatta lapunkat Orbán Viktor ügyvédje, miután a sajtó tájékoztató funkcióját ellátva nem átalltunk beszámolni egy közérdeklődésre számot tartó kijelentésről: Hans Reisch, a Spar Austria csoport vezérigazgatójának osztrák sajtóban tett nyilatkozatáról.

Orbán, aki ritkán kér helyreigazítást az őt érintő megszólalások miatt, most mégis fontosnak érezte, azt üzente: Hans Reisch állításával ellentétben ő nem kérte az osztrák kereskedelmi multitól, hogy engedje meg rokonának, hogy befektessenek a magyar Sparba.

A helyreigazítás szövege az alábbi:

Portálunk 2024. március 17. napján közzétett, Svájcba menekítette vagyona egy részét a Spar Orbánék elől – itt a kormány válasza című cikkében valótlan tényt híreszteltünk akkor, amikor Hans K. Reisch azon állítását közöltük, miszerint Orbán Viktor kérte Hans K. Reisch Urat arra, hogy engedje meg rokonának, hogy befektessenek a Spar magyar leányvállalatába. Ezzel szemben a valóság az, hogy Orbán Viktor nem kérte sem Hans K. Reisch-től, sem a Spar kereskedelmi multi bármely tulajdonosától, képviselőjétől és munkavállalójától azt, hogy engedje meg rokonának, hogy befektessenek a Spar magyar leányvállalatába.

Kapcsolódó friss hírek