Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Friss fotón a gerincműtéten átesett Gulyás Gergely

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (k), Navracsics Tibor közigazgatási miniszter (j) és Nagy János, a miniszterelnök személyi titkára (b) a stratégiai kabinet ülésén 2024. április 3-án.
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter (k), Navracsics Tibor közigazgatási miniszter (j) és Nagy János, a miniszterelnök személyi titkára (b) a stratégiai kabinet ülésén 2024. április 3-án. Fotó: Facebook/Gulyás Gergely

Navracsics Tibor közigazgatási miniszter és Nagy János, Orbán Viktor személyi titkára társaságában tért vissza a politikai életbe Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki a közelmúltban gerincműtéten esett át.

„Stratégiai kabineten”

írta Facebook-oldalán megosztott fotóihoz Gulyás Gergely, aki a Telexnek azt is elárulta, hogy a jövő héten lesz kormányülés, így február 16-a után először ismét lesz Kormányinfó is.

Stratégiai kabineten

Posted by Gulyás Gergely on Wednesday, April 3, 2024

A Magyar Péter-Varga Judit ügy miatt lábadozása alatt is előrángatott Gulyás a Mandinernek nemrég azt nyilatkozta, a beavatkozás sikeres volt, de utána újra kellett tanulnia a járni.

Kapcsolódó friss hírek