Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Magyar Péter este elmondja, hogyan keletkezett a hangfelvétel, amit nyilvánosságra hoz

Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani.
Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ameddig csak lehet, fokozza az „izgalmakat” a kormány és az ügyészség bukását keddre jövendölő Magyar Péter, volt NER-es hivatalnok.

Varga Judit exférje továbbra is állja a sarat a kormánymédia felől rázúduló mocsokban, sőt nemrég új Facebook-poszttal jelentkezett. Magyar azt írta, ma (hétfőn) 18.30-kor közzétesz a Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján egy interjút, amelyben

elmagyarázza az állításait alátámasztó hangfelvétel keletkezésének és nyilvánosságra hozatalának okát és körülményeit.

Magát a felvételt pedig – ahogyan azt már korábban beharangozta – holnap (kedd) reggel 9-kor teszi közzé, mielőtt belép az ügyészség épületébe.

Ma 18 óra 30 perckor közzéteszek a Facebook oldalamon és Youtube csatornámon egy interjút, amelyben elmagyarázom az…

Posted by Péter Magyar on Monday, March 25, 2024

Magyar Péter profin felépített marketingjébe a hétvégén az is belefért, hogy a külföldről rendelt egyedi sneakereket arusító Balazs Kicks-nél vásárolt egy akciós cipőt.

Kapcsolódó friss hírek