Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Döbbenetes fotót tett közzé Magyar Péter a tegnapi tüntetésről

Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani.
Magyar Péter jogász beszédet mond a március 15-i nemzeti ünnepen tartott rendezvényén az Andrássy úton 2024. március 15-én. Magyar Péter Talpra Magyarok Közössége néven mozgalom indítását jelentette be, amelyet politikai párttá kíván alakítani. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Március 15-én megtartotta zászlóbontását a Magyar Péter-féle Talpra Magyarok Közössége. A budapesti Andrássy úton buszoztatás, megfélemlítés és sms-es agitálás nélkül is annyian gyűltek össze, hogy attól valószínűleg a Karmelitában is izzadnak most néhányan.

„Tegnap délután, sok év után elindult a változás. Mostantól lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és létrehozzunk egy normális, modern, európai Magyarországot. Egy olyan hazát, ahol jó megszületni, élni és gyereket nevelni, egy olyan országot, amire minden magyar büszke lehet itthon és szerte a nagy világban”

– írta Magyar szombat délelőtt a Facebook-oldalán, és egy olyan, eddig nem látott fotót is csatolt, ami felülről mutatja a vég nélkül hömpölygő hallgatóságot:

Tegnap délután, sok év után elindult a változás. Mostantól lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat…

Posted by Péter Magyar on Saturday, March 16, 2024

A 444.hu ugyanezt drónvideón is megörökítette:

Drónfelvételen az Andrássy utat megtöltő tüntetés

Drónfelvételen Magyar Péter zászlóbontása az Andrássy úton

Posted by 444 on Friday, March 15, 2024

Magyar azt is írta, hogy már majd’ egymilliónál tart a rendezvény online megtekintése.

Kapcsolódó friss hírek