Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Belföld

Meghátrált a PedoFidesz: mégsem támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni a gyónási titokban bízva

Egyedi összeállítású ajándékcsomagok küldése anyák napjára

Egyedi összeállítású ajándékcsomagok küldése anyák napjára

Minden anyuka egyedi és különleges, ezért nem kérdés, hogy az anyák napja ünneplése mindenki számára nagy jelentőséggel bír, mind a gyerekek, mind a szülők életében. Nagyon szerencsések, akiknek még a nagymamájuk is a családban van, róluk sem szabad elfelejtkezni ezen a csodálatos ünnepen.

Sajnos napjainkra nagyon sok generáció él szétszabdaltan, sokszor több 100 km-re egymástól. Az ő helyzetükben nem mindig megoldott a személyes jelenlét anyák és nagymamák napján, ilyenkor nagyon jól jön az online csomagküldés.

Magunk is összeállíthatjuk az ajándékot

Van, akinek az jelent könnyebbséget, ha kész ajándékötleteket kap, míg mások szeretik maguk összeállítani a meglepetéscsomagot. Számukra is jó választás lehet A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat anyák napi ajándékai. Mind a saját, mind a webáruház komplett meglepetés összeállításait kiegészítheted egyedi termékekkel, amelyekről a weboldalukon tájékozódhatsz.

Ha mégis úgy döntesz, hogy inkább kész ajándékcsomagot választasz, akkor az alkalmak szerinti csoportosításnál találod meg az anyák napjára szánt költeményeket. A weboldal egyik különlegessége, hogy az ajándékcsomagok is mind egyediek, mivel mindegyik más termékeket tartalmaz.

A webáruház híres arról, hogy elsősorban gasztronómiai kézműves termékekből készítik csomagjaikat. Olyan termelőkkel és gyártókkal állnak kapcsolatban, akiknek árucikkeivel nem gyakran találkozik, ételeit nem mindennap kóstolhatja az ember.

Kiegészítő szuvenírek

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálatnál megvásárolható kiegészítők között szépségápolási termékeket éppúgy találhatsz, mint különleges ízesítésű csokoládékat, bonbonokat, marcipándesszerteket. Ha úgy döntesz, hogy tetszik neked az egyik komplett összeállítás, akkor is kérheted, hogy bármelyik egyedi terméket is beletegyék a dobozodba. A webáruház nyitott minden elképzelés megvalósítására, így ha különböző finomságokból és ajándéktárgyakból szeretnéd egyenként összerakni az ajándékodat, ez is megoldható, csak időben jelezd a webáruház munkatársai felé.

Mindegyik ajándékcsomag része a kísérőkártya, amely tartalmazhatja a jókívánságokat, vagy szívet melengető idézeteket. A meglepetést díszcsomagolásban is lehet küldeni, amely egy masnival átkötött díszdoboz vagy táska. A csomagba kerülhet még ajándéktárgy is, úgy mint díszbögre vagy plüssállatka, de a hölgyek nagy kedvence a virágmag, amely szép virággá fog fejlődni.

A szeretet kifejezése virággal

Nincs olyan anyuka, aki ne örülne akárcsak egy szál virágnak is. Ha a webáruház segítségével küldjük el az ajándékcsomagot, akkor érdemes választani virágcsokrot is mellé. Színek, virágfajták, méret és alkalom szerint válogathatunk ebben a kategóriában is tetszésünk szerint. Viszont figyelembe kell venni, hogy mivel a virágok máshonnan érkeznek, nem biztos, hogy az érkezés napja egybeesik az ajándékcsomag szállítási idejével.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!