Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Durvul a járvány, tilos a látogatás a miskolci kórházakban

Látogatási tilalomról szóló tájékoztató a budapesti Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika Hematológiai Részlegén 2019. január 15-én.
Látogatási tilalomról szóló tájékoztató a budapesti Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinika Hematológiai Részlegén 2019. január 15-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

Látogatási tilalmat rendelnek el csütörtöktől a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház miskolci telephelyeinek fekvőbeteg-ellátó osztályain – közölte szerdán az intézmény sajtószóvivője.

Balázs Mária tájékoztatása szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal az akut légúti megbetegedések járványos előfordulásának megelőzése miatt rendelte el a tilalmat, mely visszavonásig érvényes.

A korlátozás az intézmény központi telephelyének, valamint a Semmelweis Tagkórház és a Szent Ferenc Tagkórház telephelyeinek valamennyi fekvőbeteg-ellátó osztályait érinti.

A látogatási tilalom alatt a hozzátartozók az egészségügyi személyzeten keresztül küldhetnek csomagokat a betegeknek – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek