Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

A sok ezer támogató üzenet mellett válogatott fenyegetéseket is kap Magyar Péter, a NER-rel szembefordult egykori állami felsővezető, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje, aki tegnap már a nemzetbiztonsági bizottság elnökével is egyeztetett.

Magyar kedden arról írt, biztonsági szakemberek „24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt”.

Hozzátette: ő ugyanakkor hiszi, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, „vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd”.

„Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak. Hálás vagyok a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot”

– olvasható a posztban.

Sokan kérdezik, hogy tényleg nem félek-e. Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet…

Posted by Péter Magyar on Monday, February 19, 2024

Magyar szerint sokan kérdezik, miért kezdte el, mi a cél, hova szeretne eljutni. „Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött” – magyarázta.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül