Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

„Válogatott fenyegetéseket” kap, 24 órás védelmet javasoltak Magyar Péternek

Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én.
Varga Judit igazságügyi miniszter és férje, Magyar Péter a madéfalvi veszedelem 259. évfordulóján tartott megemlékező misén a székelyföldi Madéfalván, a Szent Anna-kápolnában 2023. január 7-én. Fotó: MTI/Veres Nándor

A sok ezer támogató üzenet mellett válogatott fenyegetéseket is kap Magyar Péter, a NER-rel szembefordult egykori állami felsővezető, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter exférje, aki tegnap már a nemzetbiztonsági bizottság elnökével is egyeztetett.

Magyar kedden arról írt, biztonsági szakemberek „24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt”.

Hozzátette: ő ugyanakkor hiszi, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, „vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd”.

„Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak. Hálás vagyok a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot”

– olvasható a posztban.

Sokan kérdezik, hogy tényleg nem félek-e. Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet…

Posted by Péter Magyar on Monday, February 19, 2024

Magyar szerint sokan kérdezik, miért kezdte el, mi a cél, hova szeretne eljutni. „Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött” – magyarázta.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten