Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Hatékonyabb lesz a takarítás a folyamatos adagolású légfrissítő rendszerrel

Hatékonyabb lesz a takarítás a folyamatos adagolású légfrissítő rendszerrel

Szeretné könnyebben felvenni a harcot a kellemetlen szagokkal? Azt szeretné, ha a nap bármely pillanatában ugyanolyan frissesség uralkodna a mosdóban? Akkor Önnek is a folyamatos adagolású légfrissítő rendszer jelentheti a megoldást.

A folyamatos adagolású légfrissítő rendszer hetekig jó illatot garantál

Az olyan folyamatos adagolású légfrissítő rendszer, mint amilyen a Flornál is kapható mosdóhigiéniai termék, az új Tork A3 kiváló megoldást kínál Önnek is. Nem lesznek többé kellemetlen illatok, orrfacsaró szagok – az új termék eltünteti azokat.

Használatával számos problémára megoldást találhat és könnyen biztosíthatja az optimális ügyfélélményt. Lehet, most nem gondol arra, hogy a mosdóban tapasztaltaknak milyen óriási hatásai lehetnek egy-egy ügyfele/vásárlója életében. A rossz és a jó benyomások is meghatározóak lehetnek a későbbi események alakulására, ezért komolyan kell venni a mosdók megfelelő működtetését is.

Helyek, ahol kiemelten fontos a kellemes környezet

Természetesen – dolgozzon bármely gazdasági ágazatban – mindenhol elvárás (lenne) a rend és a tisztaság. A kellemes környezet megteremtése egyaránt fontos a nyilvános mosdókban, a forgalmas vagy a kevésbé forgalmas helyeken is, hiszen az emberek nagy része az ott szerzett tapasztalatok alapján dönti el, hogy legközelebb is visszatér-e az adott céghez.

Kardinális kérdés ez a kereskedelem és a vendéglátás helyszínein, de egy kisebb szolgáltató sorsát is eldöntheti, hogy mennyi energiát fektet az igényesség megteremtésébe. Az elhanyagolt, rendetlen, szennyezett, már-már bűzös mosdók riasztóan hatnak – hiszen az igénytelenséget látva ki is szeretne mondjuk pizzát rendelni az étteremből, vagy hajat vágatni a fodrásznál.

Kezében lesz a megoldás: az új Tork A3 folyamatos adagolású légfrissítő rendszere segít

A mosdóban tapasztalt kiegyensúlyozottság, a látvány és a felszereltség pozitív benyomást kelt, de kell még valami, ami teljessé teszi a képet: ez pedig nem más, mint az illat.

Eddig is léteztek nagyon hatékony – a kellemetlen szagokat gyorsan elnyomó légfrissítők, amelyek jelentősen javítani tudták a mosdóban uralkodó helyzetet – alkalmanként és ideiglenesen.

Most viszont Ön is a kezébe veheti azt a hosszan tartó megoldást, amivel megszakítás nélkül uralni tudja a szagokat, amivel egyszerűen fenntartható a mosdók állandó frissessége. Ez nem más, mint a fentebb már említett új Tork A3 folyamatos adagolású légfrissítő rendszer, amit Önnek is érdemes minél hamarabb alkalmaznia.

Mindig friss illatot biztosít és számos előnye van

A Tork folyamatos adagolású légfrissítő rendszerének mindig könnyű az utántöltése, ami hatékonyabbá teszi a takarítást. Egyedi eloszlatási technológiájának és gondosan válogatott illatainak köszönhetően képes akár 90 napon át semlegesíteni a szagokat.

Használatának sok-sok előnye van: állandó frissesség, egyszerű karbantartás, egyenletes illat kibocsátás, három nagyszerű illat. Használja Ön is, és zsebelje be ügyfelei elismerését!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!