Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Közlekedés

Megbénul holnaptól Budapest, kezdődik Orbán háromnapos hazaárulás-expója

Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

A minőségi gyerek termosz hosszú ideig bírja és még jól is néz ki

A minőségi gyerek termosz hosszú ideig bírja és még jól is néz ki

Szülőként gyakran szembesülhetünk azzal a problémával, hogy a legkisebbeknek nagyon nehéz beszerezni az ideális ivópoharat. Általában olyat keresünk, amit hosszú ideig lehet használni, tartós, kiváló a minősége és még a megjelenése is kiemelkedő. Szerencsére ma már több nagy márka termékei közül lehet válogatni.

Mitől lesz minőségi egy gyerek termosz?

Természetesen ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális kiegészítőt, tudni kell azt is, hogy pontosan milyen terméket keresünk. A Termoszbolt.hu gyerek termosz kínálatából könnyedén beszerezhetjük a megfelelő eszközt, amit a gyerekek is kényelmesen tudnak használni.

Ezek közé tartozik a Thermos Foogo termékcsalád is, egy igazi, tradícionális amerikai márka, és gyakorlatilag ők találták fel és gyártottak először termoszokat. Már több mint 100 éve a piacon vannak, így nem igazán lehet mellélőni a Thermos termékeivel.

A gyerekeknek készül kiegészítők is igazán minőséginek számítanak. Már 6 hónapos kortól lehet használni a két fülű, puha szilikon csőrrel ellátott termoszt. Könnyen lehet inni belőle, kiönteni sem fogják belőle a gyerekek az innivalót, ha pedig véletlenül elejtik, akkor sem fog eltörni, ráadásul a tisztítása is nagyon egyszerű.

Ma már ez számít az egyik etalonnak a piacon. Fémből készült, aminek köszönhetően nagyon tartós. Külön kupakot is lehet hozzá vásárolni, ahogy a gyerek növekszik. Ezzel költséghatékonyabb megoldást kapunk, mivel nem kell folyamatosan egy teljesen új terméket megvásárolni és a régit kidobni, vagy éppen annak tárolásával bajlódni.

Egy 3 fázisú ivórendszert kapunk, amiben 3 féle ivókupak található és egy hőtartós alj. Az első fázis 6 hónapos kortól, a második 12 hónapos kortól, a harmadik 18 hónapos kortól ajánlott, amit aztán egészen kisiskolás korig lehet használni, vagy még azon is túl.

Rozsdamentes acél

Az olcsó, műanyag gyerek termoszokkal szemben itt nem kell amiatt aggódni, hogy a forró italok esetén valami kioldódik az eszköz falából. Teljesen BPA-mentes anyagokból készülnek, általában rozsdamentes acélból, ami vákuumszigetelő technológiával is rendelkezik. Ez is segít meggátolni a baktériumok elszaporodását. Az italt akár 12 órán keresztül is képes hidegen tartani. Alakjának köszönhetően pedig a kisgyermekeknek sem okoz nehézséget a kezükben fogni.

Higiénikus mindennapok

A tisztítása nagyon egyszerűen megoldható, csak le kell csavarni a kupakot, a szívószál teljesen eltávolítható, szétszerelhető két részre. Mind a palack, mind a szívószál mosható mosogatógépben, de a leghatékonyabb eredményt kézi mosással érhetjük el. A Thermos Foogo termékcsaládban ételtermoszokat is találhatunk, amelyek akár 5 órán át is képesek melegen tartani az ebédet. Praktikus a kialakításuk, bárhol elő lehet őket kapni, és máris lehet fogyasztani a finom falatokból.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!