Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Kocsis Máté üzeni mindenkinek, akit zavar a pedofília: „inkább mélyen hallgassanak!”

Mégpedig azért, mert baloldal.

Kocsis Máté üzeni mindenkinek, akit zavar a pedofília: „inkább mélyen hallgassanak!”
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

A kegyelmezési jog kizárólag az államfőt illeti meg, függetlenül attól, hogy külön-külön egyetértünk-e vele vagy sem – magyarázta a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében azután, hogy a múlt hét óta borzolja a közvéleményt:

hogyan lehetséges, hogy a „családbarát, keresztény” kormány fideszes államfője elnöki kegyelmet adott egy pedofil bűntársának.

Kocsis Máté most sem gyakorolt önmérsékletet, és meg sem próbálta értelmezni a kritikákat, hanem a szokásos módon támadt, azt fejtegetve, hogy „bezzeg a baloldal”. Mintha Novák visszataszító húzása csak „baloldaliakat” háboríthatna fel (továbbmenve: „a mi pedofilunk jó pedofil”).

„De azért álljunk meg egy pillanatra!” – zendített rá Kocsis Máté, azzal terelve, hogy az a baloldal nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben, amelyik nem támogatta, hogy a legsúlyosabb büntetést kapják a pedofilbűnözők, amelyik ellenezte a kereshető pedofilnyilvántartást és amelyik érvénytelenné akarta tenni a gyermekvédelmi népszavazást.

A kegyelmezési jog kizárólag az államfőt illeti meg, függetlenül attól, hogy külön-külön egyetértünk-e vele vagy sem….

Posted by Kocsis Máté on Tuesday, February 6, 2024

„Ugyanez a baloldal az is, amelyik ma is beengedné az erőszakos genderpropagandát az iskolákba és az óvodákba, nyugati szövetségeseikkel együtt pedig megtámadták a gyermekvédelmi és pedofilokat szigorúan büntető törvényünket a brüsszeli fórumokon” – írta a fideszespedofilía-mentegető.

Kocsis szerint „érdekes, akkor nem hangoskodott a Gyurcsány vezette baloldal”, amikor Jámbor András párttársánál 70 ezer pedofil felvételt találtak, meg akkor sem, amikor „Bauer Tamás, aztán meg a HVG sorra mentegette a pedofil bűnelkövetőket”.

De az sem zavarta a baloldalt és a „dollármédiát”, hogy Józsefváros „gyurcsányista” polgármestere, Pikó András együtt fotózkodott és kampányolt „a hírhedt B. Zsolt nevű pedofillal”, vagy amikor Pulai András azt mondta, hogy „a pedofilokkal együtt lehet érezni”. Persze attól is eltekintettek, amikor a Jobbik politikusát kapták gyermekpornográf bűncselekményen – hordott össze hetet-havat a frakcióvezető,

vagyis a logikája szerint amíg vannak a világon más pedofilok is, addig a fideszes pedofilokat (és bűntársaikat) csak ne forszírozza senki.

„A magyarok átlátnak a szitán, az álságos és kétszínű baloldali akciókon, a folyamatos hazudozáson. A baloldal és a dollármédia folyamatosan támadta a gyermekvédelmi és pedofilellenes intézkedéseket, szóval most inkább mélyen hallgassanak!” – utasított rendre végül Kocsis, hogy szerinte kinek, mivel szabad foglalkoznia és mivel nem.

Kapcsolódó friss hírek