Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Nekiesett a fővárosi Fidesz Karácsony Gergelynek

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője felszólal a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2024. január 31-én.
Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője felszólal a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2024. január 31-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Karácsony Gergely főpolgármester világát folyamatos hazugságok jellemzik – mondta a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlésben.

Wintermantel Zsolt napirend előtti felszólalásában úgy magyarázta:

„újabb és újabb hazugságok, főpolgármester úr, ez az ön világa, az őszintétlen beszéd, a hazugságcunami”.

Elmondta, Karácsony Gergely, lenézve a budapesti utazóközönséget, azt állította, hazudta, hogy nincs járatritkítás, és az erről szóló kijelentéseit azután tette, hogy a BKK „az éj leple alatt, suttyomban” járatritkításokat vezetett be városszerte.

🤥 Őszintétlenség és hazugságcunami – ez Karácsony Gergelyt és bandájának mérlege.😡 A főpolgármester visszavonta a…

Posted by Fidesz Budapest on Wednesday, January 31, 2024

A főpolgármester később menetrendi átcsoportosításról kezdett el beszélni, majd egy hét után visszavonta a nem is létező járatritkítást – fejtette ki a kormánypárti politikus, majd úgy folytatta: „milyen érdekes evolúciója ez a hazugságnak”, ismerős lehet a „dollárbaloldal támogatási sztorija” kapcsán.

Kapcsolódó friss hírek