Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Kiürítették a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptér egyik terminálját

A SkyCourt váró a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján 2019. március 12-én. Az előtérben a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság repülőgépe, a háttérben az airBaltic lett légitársaság CS300 típusú gépe.
A SkyCourt váró a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján 2019. március 12-én. Az előtérben a magyar hátterű Wizz Air diszkont légitársaság repülőgépe, a háttérben az airBaltic lett légitársaság CS300 típusú gépe. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Füst miatt szünetelt szerda délután a beengedés a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik termináljánál.

A Telex információit a Budapest Airport is megerősítette, e szerint technikai probléma miatt volt füst a terminálépület egyik részén, ezért a 2B terminál check-in csarnokát, valamint a SkyCourt galériaszintjét átmenetileg kiürítették.

A tűzoltók megszüntették a füst forrását, így az utasbiztonsági ellenőrzés és a beszállítási folyamatok helyreálltak az érintett területen, személyi sérülés nem történt, járattörlésre nem került sor, a reptér közúti megközelítése is zavartalan – írták.

Arra viszont mindenkit figyelmeztettek, hogy folyamatosan figyeljék az utastájékoztatást, mert egyes járatok esetében minimális késés előfordulhat.

Kapcsolódó friss hírek