Bűnügy

Most közölték! Holtan találták meg a szentesi nő gyilkosát

Belföld

Újra kiment a fényre Orbán Viktor, most itt bukkant fel nagy titokban, egy marék ember előtt

Gazdaság

Hamarosan kiderülhet, miért emelte Orbán hétszeresére a gáz árát

Egy társ, ami garantáltan soha nem okoz csalódást!

Egy társ, ami garantáltan soha nem okoz csalódást!

Ugye, te is ilyenre vágysz? Hát persze, senki sem szeret csalódni, senki sem örül a visszautasításnak vagy épp annak, hogy elhanyagolják. Márpedig a kapcsolatok java részében, sőt mindegyikben szerepet kapnak ezek a negatív elemek. Akad olyan, ahol ez a történet végét is jelenti egyben, és persze vannak olyan társas kapcsolatok, ahol a nehézségeket megoldják, és újult erővel állnak szorosabban egymás mellé.

No, de a sok huzavona közben is vannak az ember lányának igényei, kár is lenne ezt tagadni. Így ha nem szeretnél másoktól függni, akkor mindenképpen szerezz be a SexShopCenter.hu kínálatából egy valósághű dildót!

Ugyan minek?!

A dildó ugyanis – ellentétben a hagyományos vibrátorral – teljesen élethű kialakítással rendelkezik mind a bőr anyagát, mind a felszínét illetően. Így aztán nem csupán a méret és a forma, hanem a redők és a makk kialakítása is a te malmodra fogja hajtani a vizet.

Persze tudni kell ehhez okosan választani, hiszen többféle méret és anyag közül kell rábökni arra, amelyik majd a titkos orgazmusok szemtanúja, sőt tettese lesz.

A méretválasztás során ne ess bele abba a hibába, hogy csak a hosszúságot nézed, a vastagságról se feledkezz meg.

A legtöbb dildó manuálisan működtethető, de akadnak már elektromos változatok is, érdemes utánajárni, hogy neked melyik válhat be a legjobban.

Ezt is ápolni kell!

Nyugalom, szó sincs hosszas telefonbeszélgetésekről, végeláthatatlan Messenger-csatákról és egyéb nyalánkságokról.

A dildó esetében csupán annyi a teendőd, hogy használat után – amint kipihegted magad -, tedd be jó meleg víz alá, majd a nedves dildót alaposan szappanozd be. Ahogy fentebb írtuk, meglehetősen élethű a felszíne is, így figyelj oda az erezetre, az apró redőkre, ráncokra és persze a makkra is. Ha mindent sikerült beszappanozni, akkor jöhet a gondos öblítés! Ne feledd, egyetlen szappanmaradvány nem sok, annyi sem maradhat.

Ha a mosással kész vagy, egy tiszta törölközővel töröld teljesen szárazra. A hajlatok és az apró részletek itt is külön figyelmet érdemelnek. Ha ezzel megvagy, tárold zárt helyen, lehetőség szerint a dobozában. Gondoskodj arról, hogy semmi ne érjen hozzá, mert akad olyan anyag, amivel éppen reakcióba is léphet.

Vigyázz hát erre az állandó örömforrásra!

Ezek után talán nem is kell mondani, hogy mennyire lényeges, hogy odafigyelj a fenti teendőkre.

Persze ha igazán jót akarsz magadnak, akkor beszerzel egy-két tartalékot is a SexShopCenter.hu webshopjából. Ha végignézed a kínálatot, látni fogod, hogy mennyiféle változat van, így ha igazán jót akarsz magadnak, akkor egy egész változatos készletet állítasz össze magadnak az élethű dildókból, hogy mindig minden vágyad gyorsan teljesüljön.

Egy percig ne habozz, hogy ciki-e vagy sem, hiszen a webáruházak eladási számait nézve, hölgyek tízezrei gondolják azt, hogy nekik akkor is jár az öröm, amikor nincs párjuk, vagy van, de épp mosolyszünetet tartanak. Sőt, az igazán rutinos és trükkös felhasználók a párjukkal együtt is bevetik ezt a csodaszerszámot, így duplázva meg az örömet. Azért ez nem hangzik olyan rosszul, ugye?

Kapcsolódó friss hírek