Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Kigyulladt egy telephely Alsózsolcán

Tűzoltók dolgoznak Alsózsolca külterületén egy kigyulladt ipari telephely oltásán a Gyár utcában 2024. január 4-én. A mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, személyi sérülés nem történt.
Tűzoltók dolgoznak Alsózsolca külterületén egy kigyulladt ipari telephely oltásán a Gyár utcában 2024. január 4-én. A mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, személyi sérülés nem történt. Fotó: MTI/Vajda János

Kigyulladt egy alumínium hulladék feldolgozó csarnok csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsózsolca külterületén.

Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a mintegy ezer négyzetméteres csarnokban száz négyzetméteren volt tűz, melyet a miskolci és a tiszaújvárosi tűzoltók elfojtottak.

2024.01.04 kora délután felrobbant/kigyulladt egy alsózsolcai gyár! A katasztrófavédelem egységei nagy erőkkel vonulnak…

Posted by LMP Miskolc – BAZ megye on Thursday, January 4, 2024

A tűzben alumínium darálék, egy targonca, feldolgozó és kiszolgáló gépek égtek.

A lángokat a miskolci és a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók fékezték meg és oltották el a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Az egységek a gázüzemű targonca gáztartályát kihozták a csarnokból és visszahűtötték.

A balesetben sérülés nem történt, a helyszínen jelenleg is folynak az utómunkálatok – tette hozzá.

Kapcsolódó friss hírek