Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Három ember halt meg lakástűzben advent első vasárnapján

Egy fővárosi és két vidéki helyszínen is emberéletet követeltek a lakástüzek – derül ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közléséből.

Mint írták, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsózsolcán egy száz négyzetméteres családi ház egyik szobájában keletkezett tűz. A szobában egy eszméletlen embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A tűz keletkezési körülményeit még vizsgálják, de nem zárható ki, hogy a tüzet egy elektromos fűtőberendezés okozta.

Budapesten a VI. kerületi Nagymező utca egyik három emeletes társasházához riasztották a tűzoltókat. Ott egy harminc négyzetméteres földszinti lakás gyulladt ki, amelyben tíz négyzetméteren berendezési tárgyak égtek. A tűzoltók az oltás során egy embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni. A lépcsőházból öt embert kísértek ki a tűzoltó. A tűz keletkezési okát és körülményeit még szintén vizsgálják.

Zalakarosra azért riasztották a katasztrófavédelmet, mert a Fő utcai családi ház idős lakója nem adott életjelet magáról. A bejárati ajtó kulcsra volt zárva, odabentről pedig folyamatos jelzést adott egy szén-monoxid-érzékelő. A zalakarosi tűzoltók a 120 négyzetméteres ingatlannal egybeépített 80 négyzetméteres melléképületben egy korábbi tűz nyomait észlelték, az ablakok erősen kormozódtak. A melléképület ajtaját kinyitva az előszobában egy holttestet találtak. Mint írták, nem zárható ki, hogy a ház lakója menekülés közben szenvedett halálos füstmérgezést. A tűz egy 20 négyzetméteres hálószobában ütött ki, ahol a hősugárzó, a heverő, az ülőgarnitúra és a függöny égett. A katasztrófavédelem a tűz pontos keletkezési idejét, helyét és okát még vizsgálja.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten