Bűnügy

Száz díszmadarat próbált egy bolgár férfi Hollandiába csempészni

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Bulvár

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Egy vágányon már megindult a vonatforgalom Nagymarosnál

RövidenRöviden
A korábban megsérült sínek Nagymaros vasútállomáson 2024. január 2-án. Egy vágányon megindult a forgalom Nagymaros és Verőce között, miután december 30-án a nagymarosi vasútállomáson egy tehervonat 9 tartálykocsija kisiklott, közülük 4 kocsi pedig felborult. A jelentősen megrongálódott vágányok teljes helyreállítása várhatóan két hétig tart.
A korábban megsérült sínek Nagymaros vasútállomáson 2024. január 2-án. Egy vágányon megindult a forgalom Nagymaros és Verőce között, miután december 30-án a nagymarosi vasútállomáson egy tehervonat 9 tartálykocsija kisiklott, közülük 4 kocsi pedig felborult. A jelentősen megrongálódott vágányok teljes helyreállítása várhatóan két hétig tart. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Egy vágányon megindult a forgalom Nagymaros és Verőce között, ahol kisiklott és felborult egy tehervonat több kocsija december 30-án, megrongálva a vasúti pályát.

A MÁV keddi közlése szerint újra járnak a szobi zónázóvonatok, valamint a nemzetközi vonatok is, ezért már nem kell pótlóbuszra szállni Vác és Szob között.

A szombaton történt vasúti balesetben jelentősen megrongálódott további három vágány helyreállítása várhatóan két hétig tart – tették hozzá.

A teljes helyreállításig a Budapest-Vác-Szob vonal Vác és Szob közötti szakaszán közlekedő vonatok esetében 5-15 perces késések előfordulhatnak – írták a közleményben.

Ez is érdekelhet

Halálos baleset Kerekegyháza határában, frontálisan ütközött egy biciklist előző autó

Autóval ütközött a Göcsej InterCity, késnek a vonatok Zalaegerszeg és a Déli pályaudvar között

Ma is dolgozik a MÁV: jelentős késések a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon

Lezuhant egy vitorlázórepülő Budaörsön

Most a dél-balatoni vasútvonal esett el

Gázolt a vonat a XXII. kerületben, késések a székesfehérvári vonalon