Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Újabb nagy bejelentés az RTL-től

„Együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem!”

Pápai Joci énekli a győztes Az én apám című dalt  A Dal 2019 televíziós versenyen a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án.
Pápai Joci énekli a győztes Az én apám című dalt A Dal 2019 televíziós versenyen a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Újabb műsorvezetővel bővül az RTL-csapata, Majka mellett Pápai Joci is az RTL-nél folytatja televíziós karrierjét – jelentette be a csatorna szombaton. Az énekes-műsorvezető 2024 második felétől lesz látható az RTL képernyőjén.

„Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!” – mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!”

írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.

Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon…

Posted by Pápai Joci on Saturday, December 23, 2023

Pápai Joci zenei előadóként kezdte karrierjét, a nagyközönség először a Megasztárban találkozhatott vele. 2017-ben ő képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 8. helyezést ért el. Két évvel később ugyancsak ő képviselte Magyarországot a tel-avivi Eurovíziós Dalfesztiválon. Zenei karrierje mellett hosszú ideje műsorvezetőként is dolgozik. Majkával mind zenészként, mind pedig műsorvezetőként számtalan alkalommal dolgoztak már közösen.

Kapcsolódó friss hírek