Baleset

Hajók égtek az alsóörsi kikötőben

Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Baleset

Tragikus baleset Földes és Báránd között: két kisbusz ütközött össze

Majka otthagyja a TV2-t, visszatért az RTL-hez

A népszerű előadó, műsorvezető tizenhat év után tér vissza „anyacsatornájára”.

RövidenRöviden
Majka otthagyja a TV2-t, visszatért az RTL-hez
Fotó: Facebook/Majka

Majoros Péter, Majka, az RTL-hez igazol, hogy „új lendülettel kezdje a közös munkát az RTL csapatán belül” – jelentette be a csatorna pénteken, azt ígérve: a nézők már 2024 második felében, új szerepben láthatják az RTL képernyőjén a rapper-műsorvezetőt.

„Nagyon örülünk, hogy hosszú évek után Majka visszatér az RTL-hez, amit joggal nevezhetünk az anyacsatornájának, hiszen ismertsége és műsorvezetői karrierjének indulása is hozzánk kötődik. Többet egyelőre nem árulhatok el, de izgalmas műsorokban fog visszatérni az RTL képernyőjén, ami nem csak a nézőinknek, de Majkának is újdonságot jelent majd”

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

„16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a Való Világból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – írta Majka a közösségi média oldalán.

Mondhatnám, hogy könnyű menet volt, de nem volt az…(!) 16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban,…

Posted by Majka on Friday, December 22, 2023

Majka 2002-ben az RTL képernyőjén tűnt fel először a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, ill. színészként és rapperként folytatta a karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a HetiHetesben is. Később televíziós karrierjét más csatornáknál folytatta, és az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója lett.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kellett, mint egy falat kenyér: 646 millió forintból épült lombkoronaház és -sétány Nagykörűben

Újabb nagy bejelentés az RTL-től

„Mi van, bazmeg, gyere ki!” – Újabb részeg, őrjöngő fideszeseket vettek videóra

Érkezik a Cápák között 7. évada, már megvan a dátum

Majka díszpolgári címet kapott

Óriási büntetéseket kapott az RTL: a Sztárbox és Fekete Pákó „felkérdezése” miatt is fizetniük kell